Helg igen...

I morse när jag skulle till jobbet så riger Sita till mig... Och inte Sita Menberg i Madaroarna, nog för att det hade varit trevligt alltid men det var sopgubbeSita... Vet inte var man kallar dom så det fick bli sådär...
I början på veckan ringde jag dom för att boka en container (igen) för att kunna slänga en massa trädgårdsavfall. Den kom i morse. Jag hade precis klätt på mig så ringer containernissen på min mobil. Jag förklarade vägen och flyttade sen på min bil så han kom in på uppfarten. Kruxet var ju att Volvon stod där med, stendöd... Inga problem sa han och började köra.... Stod där i dörrhålet och såg på en förbannat skicklig lastbilschaffis... Satan i gatan... Tror det var 5 cm tillgodo tills Volvon skulle blivit repad!!! INTE EN SKRÅMA!!! Shit pommes lixom...

                   

Många minnen med en container åter i trädgården. Vi hade ju det förra året jag och Erik och vi arbetade som två tokar... Såhär i efterhand kan jag tycka att Erik kämpa på som en idiot med tanke på att han eventuellt kunde va sjuk redan då, utan att veta det... Men jag vet inte helt 100!!!

Ikväll har jag i alla fall städat , det behövdes kan jag säga... Det var så dammråttorna hopade sig under fötterna när man gick här hemma... Ha ha... Nej kanske inte riktigt, men nästan!! Det var välbehövligt kan jag säga!!

Var ute och skulle fota solnedgången ikväll för solen var jättefin. Men då mitt i allt kom jag på en massa andra saker jag skulle göra innan jag hann ut och knäppa lite bilder. Så solen hann ju nästan gå ner... Jaja!!

         

Sen har jag en pion som kommer varje år.. .Men iår hann jag inte knäppa kort på den förrän den blev för tung och föll ner på marken!! Har pinnar som stöttar upp men det hjälpte inte iår. Ska se om det går att putta till dom så jag får njuta av min älskade pion ett tag i alla fall... Här får ni njuta av den... Dock liggandes!!

                   

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Finns absolut ingenting att se på TV ikväll...!! Lika bra man lägger sig så man är pigg och allert till i morgon då det blir storröjning i trädgården!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se