Kul i Juli

Igår var jag, Zandra och Angelica på Kul i Juli inne i Helsingborg. Hur mysigt som helst. Det var inget planerat utan vi bestämde det bara ett par timmar innan... Snacka om spontant!! Men så himla mysigt och trevligt om inte annat!! För er som inte vet vad det är (knappt jag vet ändå) men det är lite som allsång på skansen men några storlekar mindre, dom har det varje tisdag under Juli månad.

Det var MASSOR av folk vilket inte vi trodde. Vi visste det skulle va folk där men inte såhär mycket. Hur kul som helst, mindre kul att hitta parkering. Men vi lyckades få stå på Zandras släktings gård, dom bor precis bredvid den parken, vilken lycka!!!

                   
                   
                   
                   
                   

Det var lite bilder från igår... Som ni ser är det packat med folk!!

I lördags var ju några av Eriks syskon här och hjälpte mig röja i trädgården, då såddes det även gräs... Jag har varit ute varje kväll sen dess och vattnat på min lilla grästäpp... Och vet ni... Idag såg jag att det börjat växa upp lite grönt!! DET KOMMER GRÄS!!! Jippi!!!!

Nu kollar jag på svt 1 för där är det en konsert för kronprinsessan Victoria som fyller år idag!! Dock utan henne då hon är på honeymoon....

Nu har jag inte tid med er mer.... Hej!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se