Middag i Lerberget...

I morse var jag fly förbannad!!! Eller ja, jag blev det senare på dan. Jag vakna inte förrän kl 11. Det kallar jag semester!! Fy fasiken va skönt det va att få sova länge!! När jag ätit frukost började jag frosta av frysen som börjat krångla!! Den går inte riktigt upp i graderna eller ner eller vad man säger när det är minusgrader!! Hur som helst. Den har inte blivit rensad på evigheter och jag tänkte att DET kanske var orsaken till problemet. Jag fick ihop 2 sopsäckar som jag bara slängde. Men bli nu inte förskräckta, för det var mycket gammal mat, och det håller inte hur länge som helst.
När jag tömt frysen och städat ur den så satte jag igång den igen. Stod säkert tom och avstäng i 1 timme. Den frostar av själv så det fanns knappt nån is.
Bara det att jag får tokspel på frysen när den efter typ 20 min fortfarande inte stigit i graderna, eller sjunkit!! ÅHHHHH JAG BLIR GAAAALEN!!! Men jag skulle iväg så jag hoppa in i duschen och när jag innan duschen beklagat mig hos både Zandra och mamma och sen hoppat in i duschen så såg jag när jag var klar att den sjunkit ner till -10 grader. Perfekt, min dag var räddad!!! MEN!!! Varför ska jag få vara glad och lycklig för. Det är ju JÄVLIGT DUMT!!! Nu när jag kommer hem så står frysen på -5 grader. MEN VAD ÄR DET FÖR FEEEEEEL!!!! Blir IDIOT på sånt här...

I alla fall... Jag åkte hemifrån för att få bli på lite bättre humör så jag körde hem till Rikard och Zandra. Jag och Zandra åkte till Mölle och sillens dag. Där strosa vi runt lite och kolla på några som visade Zumba. Såg så jäkla häftigt ut. Mycket höfter som rörde sig!! Ha ha... Skulle vi vilja börja på!! Sen fika vi en våffla och sen hem.

Vi bestämde oss för att gå ut och käka ikväll... Fråga Birgitta och Bengt om dom ville med och det ville dom. Vi åkte till Lerberget till ett ställe som heter Skogsbrynet. Supermysigt ställe. Det var en trubadur där och spela lite för oss... Skit bra killar. Kommer tyvärr inte ihåg vad dom hette!!

Maten var helt fantastiskt. Lång väntan innan man fick in den men väl värd väntan!! Alla vi beställde samma och det var fläskfilé med baconstekt potatis och beasås. Jätte jättegott... Vi fick till och med plats med efterrätt... Gourmetglass med svinigt god chokladsås. Som säkert var hemmagjord. Smaka så i alla fall...








Jag körde så alla hade möjlighet att ta nåt att dricka. Jag skulle ju ändå köra hem sen så vi tog min bil. Kul att Birgitta kan dricka nån gång med då Bengt inte har körkort så hon får alltid köra annars!!

Vi hade en jättetrevlig kväll och jag ville aldrig att den skulle ta slut.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och fnula på hur jag ska göra med min FRYS!!!

   


                 God natt...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se