Konsert....

Sitter i soffan hemma och har ensamfredagsmys... Tänt lite ljus (mest för att få upp värmen i huset, men även lite mysfaktor) och kollar på ettan där dom visar konserten med Viktoria och Daniel.
Innan sände dom "Det kungliga bröllopet" som dom visat på ettan hela våren, men den sista veckan eller sista två veckorna, inte så säker, så har dom sänt live varje kväll på operans tak i STHLM. Och det även ikväll. Men idag har det samtidigt varit middag vid hötorget och därifrån sände dom live bilder på alla kungligheter och även gäster från när och fjärran...
Efter middan åkte alla till konserthuset och fär hålls just nu en konsert och jag sitter och gråter och skrattar om vartannat... Och Viktoria är så jäkla vacker... Hon ser ut som en riktig filmstjärna och det fullkomligt strålar om henne...


                                                 Bilden har jag lånat från Ebba Von Sydows blogg

Hon är ju helt strålande i den här klänningen. Och Daniel är ju bara för söt när han hjälper henne till rätta med släpet!! Undrar om han hjälper henne med det i morgon med... He he.. skulle inte tro det!!


Kommentarer
Postat av: Maria

Om man klickar in på Ebba Von Sydows blogg så får man även se rumpan på Daniel. Bilden var för stor så det skars bort i min blogg... Lite synd ju... He he!!

2010-06-18 @ 23:22:43
Postat av: Jönsson

gilla

2010-06-19 @ 00:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se