Middag i trädgården!!

Ikväll har jag haft middag här. Rikard och Zandra och Daniel och Angelica var här. Jag hade köpt färskt lax som jag gjorde i ordning i ett foliepaket. I paketet hade jag färska örter, massa salt som laxen låg på, citron och citronpeppar, rödlök, dill och persilja. Samma lager hade jag på ovansidan. Sen linda jag in det i ett paket och sen på grillen. Till det färskpotatis och hemmagjord romsås och sallad. Det blev riktigt gott och jag fick jättemycket beröm.
Till efterrätt blev det jordgubbar och grädde. Skulle bli kaffe med men jag som inte dricker kaffe nu när jag är själv upptäckte att det endast fanns 1 skopa kvar i kaffeburken... Funkar inte riktigt. Så jag fick minsann koka vatten i kastrull och bjuda på näskaffe (vet att det verkligen inte stavas så). Vattnet fick stå en stund och hann bli ljummet, alltså blev det bara SKIIIT!!!

Nu ska jag gå och lägga mig med en stor förhoppning om att solen ska skina precis lika mycket som den gjort idag... För i morgon VILL JAG SOLA!!! Hann ju inte det idag. Hade tänkt det innan jag började jobba kl 13, men då kom jag ju på den briljanta idén att åka och handla till ikväll. Vilket innebar att när kom hem så var det en kvart kvar tills jag skulle åka och jobba.... Åhh... Jag blir ALDRIG BRUN!!!


                        
                                                    (bild lånad från nätet)
Så här kommer jag ligga varje solig dag när jag får upp min pool... som inte är så stor men räcker gott och väl till mig...!!! Ska bara hitta klortabletter så jag kan börja fylla den med vatten....


                          God natt....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se