Stress...

Idag är det måndag och det märktes rätt tydligt på jobb. Det är alltid mycket folk och stress precis överallt. Jag satt första dagen i receptionen på ett tag så jag var lite ringrostig till en början men kom snabbt in i det igen. Jag tycker egentligen om när det är lite fart, det är värdelöst att inte ha någonting att göra. Men idag trodde jag att telefonen fått fnatt... Den ringde tamejtusan i ett heeela dagen... Eller ja, i alla fall fram till kl 12... jobbade ju inte längre... Så fort man kände att man skulle ta itu med alla papper som samlats under dagen så ringde det. När man la på och började om från början igen, så ringde det... Men va FAAAAN!!! Ha ha... men jag gillart... Så är det bara!!

Sen åkte jag hem och fick ett gjädjebesked. Ingenting jag vill gå in på idag, ni kommer få reda på det så småningom, vet bara inte när jag ska berätta det än...!! Men den som väntar på nåt gott...!!!

När jag kom från jobbet såg jag att jag hade ett missat samtal på mobilen och ett meddelande... Det var pappa som ville ringa och säga hejdå... För idag åker han hem till Thailand igen... Suck...!! Det är ju inget kul. Kommer nog dröja innan vi ses igen då jag inte kan komma och hälsa på förrän nästa år. Känns väldigt länge tills dess...

         
                            Här är pappa, jag och Faster Britt på besök i Plintsberg...

Träffade Zandra idag för en fika igen... Först var vi till Bauhaus och Jula... Sen in på Familia och kolla runt lite.

Och hela kvällen nu har jag ägnat åt att prata i telefon. Alltid trevligt tycker jag... Jag ÄLSKAR telefonsamtal!!!

Nu ska jag bara mysa framför teven och sen försöka lägga mig i tid... Inget bra med sena kvällar...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se