Lugn dag...

Idag ställde jag klockan på 9 så jag inte skulle sova till halv ett idag med som jag gjorde igår. Hatar att vakna så sent!!!

Men jag hade bestämt med Zandra att vi skulle till ÖB idag och handla lite. Så vi träffades där kl 12. Jag köpte 2 paket diskmaskinsalt och en flaska spolglans till diskmaskinen.
När vi är där inne så är det en utländsk man som kommer in i butiken. Vi hade precis gått in och stannat vid nåt och kolla och prata. Han stanna han med. Inte så vi reagerade på det, men ändå. När vi går vidare börjar han oxå gå. Så stannar vi på ett annat ställe och han stannar. Men hallå sa jag till Zandra. Han följer varje steg vi tar... Jag tyckte det började bli lite obehagligt. Men så gick vi runt därinne och tänkte inte mer på det. Tills han står där vi är igen!!! När vi skulle gå till kassorna så var han ju naturligtvis där med så vi gick en omväg till kassorna... När vi kommer ut så förljer han efter igen. Men vi tog våra bilar och körde till Maxi som ligger en lite bit bort bara. Zandra fråga vad vi skulle göra om han följt efter oss dit med... Nä... sa jag, "då kommer jag nog skita ner mig.." Men han var inte där.... Så vi gick in och handla det vi skulle så kom vi sen ut till bilarna... Vem kommer inte då om inte HAN!!! Fan vilken skum typ...

Efter vår lilla tripp körde vi hem till Birgitta på kaffe... Eriks mamma...!! Vi satt och prata en stund tills det var dags att åka hem och laga mat.
Idag blev det potatismos och falukorv....

Jo just det.. jag har ringt mitt försäkringsbolag idag ang bilen. Jag måste ju laga den då nån idiot haft tråkigt och slagit sönder den på en parkering... IDIOTI!!!!

Ha det bra så länge...


                                              Det ska jag ha!!!





Kommentarer
Postat av: Mojjan

Usch vilken skum typ, men han tyckte väl ni var såååå vackra.......

2010-03-17 @ 08:22:20
Postat av: Maria

Ja speciellt i våra vita skor... Zandra köpta vita innan mig...

2010-03-17 @ 11:40:11
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se