Shopping...

          Vill först bara tacka för alla underbara kommentarer... Det värmer nåt enormt.

Jag har kommit fram till att jag tycker det är skönt att skriva av sig i stället för att prata av sig. Under den period som jag och framförallt Erik kämpat så har jag haft möjlighet att prata med en massa människor. Vissa utbildade (kurator, diakon, präst) och vissa mindre utbildade... Ha ha.. Men jag har kommit fram till att det är skriva som är min grej helt enkelt.
Då passar det väl utmärkt med en blogg eller hur...

Nog om det... Idag vaknade jag halv ett... Hallå. Sovit bort hela dagen, och dessutom sken solen ute... Det fick man ju höra direkt på facebook att man minsann gjort... Hrm... Ronald...!!

Men när jag väl tog mitt förnuft tillfånga så bestämde jag mig för en tur till VÄLA. Men mitt i allt här hemma kom jag ju på att jag måste förstora en bild på Erik till begravningen... Shit!! Jag vet vilket foto jag ska ha men hittar inte orginalet!! Jag har redan en förstoring på det fotot så jag får väl släpa med mig den då!! Gjorde inte det idag så jag får väl åka dit i morgon eller en annan dag. Skulle inte bli så dyrt!! Skönt!!

Jag var faktiskt iväg på VÄLA och shoppade. Har jag inte gjort på evigheter så det kändes riktigt kul faktiskt!!

Här är resultatet...
             

Det svarta är en fransklänning från Zizzi... Bara älskade den. I mitten en tunika, också den från Zizzi, den randiga tröjan är en cardigan från Kappahl och ett par vita Nike skor... Så himla snygga... på rea dessutom, skorna alltså!!!

Så nu är jag redo för våren i alla fall...

Nu ska i alla fall jag hoppa i säng så jag inte sover lika länge i morgon...
Då ska jag till ÖB med Zandra och handla spolglans medel och salt till diskmaskinen... Hoppas det finns billigt sånt där...

Hej och återigen tack för alla kommentarer!!!



                               Kram på er....







Kommentarer
Postat av: Gennet

Hej Maria.

Jag har læst ditt førra inlægg och sitter nu i min soffa och gråter. Det var trist men ændå vackert. Jag kan verkligen inte førstå hur det ær att mista sin samboer men jag kænner verkligen med dig.

Hoppas allt går bra med dig!

Stor kram från Gennet

2010-03-16 @ 07:15:15
URL: http://gennetsereche.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se