Big Buddah!!

Ikväll var jag Rikard och Zandra och åt på Big Buddah i Helsingborg. Jag tog 4 små rätter som jag alltid äter när jag är där. Det är bara sååå gott!! Och vi ska inte prata om dom där friterade jätteräkorna!!! Dom är så förbaskat goda. Inga vanliga släta som man brukar få. Nej det här är något så svinigt gott som är frasiga och spröda!!! Mmmm..... Sen är det biff med citrongräs, kyckligspett med jordnötsås och sist men inte minst kyckling med röd curry och kokosmjölk.

Efter det åkte vi till Daniel och Angelica och hälsa på. Satt mest och prata om en massa saker. Och självklart klämde och kände på Angelicas mage!!! Det är bara 9 veckor kvar nu så det ska bli sååå spännande. Men jag har sagt åt henne att planera det där med förlossningen. För bebisen är beräknad till den 29 Juli, JAG ÅKER TILL GREKLAND 30 JULI!!! Förstår ni problemet!!! Antingen får hon sätta igång rätt snart eller så får hon knipa tills jag kommer hem!! Alltså till den 7 Augusti!! Så är det bara... Jag ska ju hälsa på när bebisen kommit!!

Nej då... så allvaligt är det väl inte. Men det hade ju varit kul att vara hemma när dom får sitt älsakde barn!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Får se vilken tid man blir väckt i morgon av FÅGELJÄVELN!!! Och han måste ju ta samma fönster varje morgon oxå!!! I tvättstugan som är i anslutning till sovrummet UTAN dörr...

Nog om det...


                                  God natt på er...!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se