Effektiv dag...

Nämen OJ vad jag varit effektiv idag. Börja med att jag slog upp gluggarna 6.17 pip... Jättepigg!! Jobbat 8-12. Så långt är det som det brukar vara. Ni vet den där vardagslunken som alltid är exakt likadan. Förutom att jag vakna så tidigt... Det hör inte till vanligheten!!

Efter jobb åkte jag hem och åt lunch, sen bar det iväg till frissan... Och här är resultatet...

                   
                   
När jag kom hem från frissan så börja jag lasta skräp i bilen som skulle köras till tippen. Gick även ut i garaget för att hämta skräp där. Väl därinne fick jag syn på gräsklippare och började böka ut den. Måste ju testa om den funkade efter vintern... Kolla bensin och olja och det var helt ok. Så tröck jag de tre berömda trycken på knappen innan jag började dra i det förbannade snöret. Jag drog... och drog... och drog... och drog... ja ni fattar...!! Jag skrek en massa fula ord och jag var fruktansvärt förbannad. Tillslut tryckte jag 3 gånger till fast jag visste att man inte fick... Drog en gång i snöret och HOST sa det så körde motorn igång... Ha ha.. nästan stog där och skratta för mig själv!!! JAG KLARADE DET... En bra kvinna reder sig själv... Eller hur!!

                   
Så här fin blev min gräsmatta efter en omgång av mig och gräsklipparen... Eller jag kanske ska skriva mossmattan!! (Obs, ni uppåt i landet som läser, ser ni så grönt vi har här nere... he he)

När det var gjort körde jag sen till tippen och slängde skräpet. Och under tiden som allt detta skett så har jag dessutom tvättat och en ny tvätt på G... Snacka om effektivitet!! Tror jag slagit i huvet nånstans... Eller så är det alla färgångorna från frissan!!

Sen hann jag även med lite blomsterfotande med...

                   

Mina vackra tulpaner... tillsammans med snöskyffeln. Kanske dags att ta bort den nu?? Tror inte det kommer mer snö nu innan sommaren... Eller vad tror ni!!

Nu ska det lagas mat och tömma diskmaskinen samtidigt. Sen får den fyllas igen...




                                   Hej hopp... Nu är jag värd lite vila!!





Kommentarer
Postat av: Anonym

wow sexy babe ju =)

2010-05-10 @ 19:34:09
Postat av: Maria O

Japp vem du än är... Anonyma du...!!

2010-05-10 @ 19:41:29
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se