Familia...

Idag efter jobb åkte jag till Familia... Skulle byta skor som jag köpte på skopunkten för ett tag sen. Köpte 3 för 2 och jag var egentligen ute efter lite vårskor som man kan ha redan nu. Men kom bara hem med pumps och sandaler. Och det är varken nåt jag går med på jobb eller använder nu. Det är ju svinkallt på morgnarna nu för tiden. Så jag offrade ett par pumps och införskaffade mig ett par såna här...

                   
                                              Såna här fast vita!!! Fina va??

När jag var där träffa jag Zandra och vi tog en fika. Efter ett tag ringde Marina och satt i en knipa så hon behövde hjälp och få skjuts till Bjuv där hennes bil var på lagning. Kruxet var att hennes kille Thomas bil oxå den gick sönder och totalvägrade starta. Så jag körde och hämta de för att hon skulle kunna få hämta sin bil.

När jag kom hem såg jag att jag fått ett paket på posten. Var ju genast tvungen att hämta ut det. Det var kläder jag beställt... Visar sen om de blev bra!!!

När jag hade varit och hämtat paketet så såg jag en humla bland mina blommor på plommonträdet, så jag fick kasta mig in efter min kamera. Men det aset var ju inte stilla... Humlan alltså!! Så det blev som det blev. Senare när getingarna ska jag försöka fota blommor med en geting i!!! Ohhh scary...!!!

Kolla in läget här!!!

         

         
                                             Här en annan... Dock utan Humla!!

         
                                  Samma som ovan, fast en annan gren bara...

Jaja... jag ska inte tråka ut er med mina satans blommor.... Men jag verkligen ÄLSKAR att fotografera blommor och växtlighet.... Så himla häftigt!!!



                               Ha en bra kväll... Det ska jag ha!!! Jobb i morn igen!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se