Fullspäckad dag...

Ok, kanske lite tjatigt, men måste börja med min fågelhistoria. Den är inte slut än... I morse väcktes jag 04.26... Det blir fasiken tidigare och tidigare för varje dag. Fattar inte vad fågelskrället har här att göra. Tillslut springer jag upp, när jag legat kvar i en halvtimme och försökt somna om men inte lyckats för aset sitter och kraxar utanför fönstret. Springer alltså upp (totalt näck) och sätter upp folie i fönstren. Ok, kanske inte den mest fantastiska syn för andra. Men jag kan säga att jag inte brydde mig nåt nämnvärt... Vill bara ha väck fågeln. Så nu har jag folie i mina köksfönster och i tvättrummets ena fönster. Har hört att dom inte gillar när det blänker så folie brukar funka. Har inte sett nån på hela dagen (i och för sig har jag inte heller varit hemma så mycket, men under den tiden jag varit hemma) så vi får se i morgon bitti!!!

Fortsättning följer...

Jaha... vad har jag gjort idag då?? Jo jag drog till Väla för att köpa mig nya BH:ar... Sånt som är skittråkigt at köpa men ett nödvändigt ont... Blir dock inga bilder på dessa..

Sen var jag in på H&M och hitta 3 linnen.

                   
                                                    Dessa två för 50:-/st
                   
                                                       Och detta för 79:-

Sen var jag in på IKEA, där köpte jag en liten kastrull. Behövs ju inte så stora när man är själv... Sen skulle jag och Zandra träffas på Familia och Jula. Men innan hann jag smita in på Härliga hem och kolla om dom hade kvar mina ljusstakar som gick sönder. Det hade dom inte.... Sååå tråkigt. Men istället hittade jag den här underbara saken...
         
                          Texten gick direkt till hjärtat... Tyckte den passade så bra...!!

         
När jag var i Uppsala sist så hälsade vi på mormor och morfar. Och sist vi träffades så pratade vi om en kikare vi hade på landet, jag tyckte det var jättekul att använda den. Men jag trodde den hade följt med stugan som allt annat gjort när dom sålde den, så jag hade glömt bort den. Men nu när jag var upp så hade mormor tagit fram den till mig. Blev sååå glad. Tycker den passar så himla bra där på spisen... Kommer inte ihåg att den såg så gammal ut då, men den är UNDERBAR!!!

                   
                  Den här krinan köpte jag på Plantagen i Uppsala... Älskar den!!!





Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag vet inte säkert, men det känns som att jag känner igen den där kikaren :)

2010-05-25 @ 21:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se