Kläder... och skor...!!

Idag var jag och Zandra på Väla... igen!! Jag var ute efter en stickad eller virkad bolero liknande sak... Jag har två klänningar som jag inte vill ha utan att ha nåt över axlarna och armarna. Så jag ville hitta nåt sånt. Så vi gick på spaning!! Vi gick in på Zizzi och där... Där hittade jag 2 st bolero´s och 1 st klänning... Men hallå. Min plan gick i stöpet direkt.

Jag provade och verkligen älskade allt.... Men jag hängde undan det för att tänka och bestämma mig medans vi gick runt i andra affärer... Bland annat på Sko Rönne... Där har jag ALDRIG hittat skor innan... Idag hitta jag en del i alla fall... Bland annat dessa godingar!! Tack vare Zandra finns dom nu i mina ägor!! Se och NJUUUUUT!!

                   

                   

Sen kommer vi tillbaka till det där med allt vad klänningar och bolero´s heter... JAG KÖPTE ALLA TRE!!! Jag vet jag är inte klok. Men jag är en så upptagen kvinna i maj så jag bara MÅSTE ha allt detta!! Så jag unnande mig det... Dock är det lite svårt att fota sig själv, har ju ingen hemma som kan hjälpa mig med det direkt!! Gjorde ett försök... Här kommer resten av bildern!!

                   
                  Ja ni ser ju att det inte är lätt att fota sig själv. Men ni ser lite i alla fall....

                   

                   

                   

Inte alls bra bild, men ni ser principen i alla fall... Den ska jag ha till min svarta fransklänning jag köpte får ett par månader sen...!!

Nähäpp, nu är det dags att hoppa isäng... Trött, rädd, exposed.... Ha ha ha!!!  Nej då. Men i alla fall jäkligt trött!!!





Kram på er alla underbara!!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se