Kors i taket...

Alltså i morse blev jag inte väckt... Eller vänta, vi backa bandet till i morse. Jag vet att jag vaknade till av nåt ljud i morse men var alldeles för trött för att ens orka bry mig. Sen hörde jag inget mer och somna om, vakna inte förrän klockan ringde... Wohooo... Kan detta vara slutet på min lilla kråksång. Vågar dock inte hoppas för mycket, vi får se i morgonbitti igen!!

Idag jobbade jag inne på labbet med Nettan hela förmiddan. Det var riktigt kul. Men asmycket att göra... Men jag tyckte vi samarbetade bra. Det flöt på ändå!!
För er som vill se mig in action så kolla gärna in vårdcentralen i Åstorps hemsida, där jag jobbade tidigare. Där ligger jag ute med en bild när jag sticker en patient...

Sen träffade jag en Dr idag som jag jobbat med tidigare. Hon har varit med om samma sak som mig, hennes man gick bort i höstas så vi hade mycket att prata om. Blev dock lite känslosamt så jag var tvungen att be Nettan sticka en patient. För vi träffades inne på labb... Men det var skönt att få träffa henne igen. Få prata med nån som varit med om samma sak som jag. Tyvärr blev ju patienten jag skulle sticka rädd att det var hon som gjort nåt. Men Nettan försökte förklara på ett bra sätt... Ja ja... Det kommer väl att va så här ett tag framöver antar jag. Men det är ju därför jag är där i Klippan för att "läka" Och personalen är helt underbara. Det är bara att ge en lite vink om att man måste gå iväg så vet dom direkt vad det handlar om... SÅÅÅ SKÖÖÖNT!!! Tack snälla ni!!

När jag kom hem var jag helt slut efter denna slitsamma dag... Så när jag ätit lunch slängde jag på en film och sen sov jag i två timmar... Hur skönt va inte det...!!




         





Kommentarer
Postat av: Mojjan

Hoppas kråksången är slut nu då.

2010-05-26 @ 07:29:44
Postat av: Maria

NEEEEEEJ det är den inte... Jäkla kråka!!!

2010-05-26 @ 16:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se