Min Valborg!!

Igår var en låååång och stressig dag. Dagen började med ett fyratimmars pass på vårdcentralen... Man får ju inte arbeta ut sig... Ha ha!! Nej jag börjar med halvtid så får vi se hur det går.

Jag hade ju planerat in en liten tillställning till igår. När jag planerade den kvällen och skrev inbjudningsmailet var jag heltidssjukskriven och hade inte en tanke på att jag kanske faktiskt jobbade på Valborg. Och för det första tänkte jag inte ens på att man över huvudtaget jobbade en dag som denna!!! Uppsalabo som man varit hela livet är ju van vid en del festande just på valborg, HELA DAGEN!!!

Hur som helst så slutade jag kl 12. Sen bar det av direkt till affären och kompletteringshandla allt jag missade att handla dagen innan. Det kostade mer då än dagen innan... Hrm!!
Sen bar det av hem och kasta in alla varor i lylen (där det fick plats...) äta lunch, sen iväg till Matöppet och hämta ut ett rekommenderat brev till mig. Det var obduktionsrapporten och journalkopiorna från Erik. Usch vad jobbigt. Har bara ögnat igenom det. Ska sätta mig en dag och verkligen läsa ordentligt!! Efter det körde jag raka vägen hem till Svärmor för att låna bord och stolar... Sen hem. Städa klart, duka, påbörja maten, hinna med att duscha.... Redan här var jag slut som människa. Hur skulle jag orka en hel kväll med... Jag som alltid är så trött när jag jobbat nu för tiden!!

Hur som helt här kommer lite bilder från gårdagen....

                            
                              
 
                                 
                                       
                 Angelica och Daniels bebis!!!

Sådärja... Nu pallar jag inte lägga upp fler bilder... Tar ju sån tid....!!! Och jag måste väl gå och lägga mig nu, kl är ju faktiskt 00.35...

Hoppas i alla fall att ni alla hade en lika trevlig Valborg som jag hade!!!



                  Kram och godnatt på er.....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se