Slapplördag....

Idag vaknade jag halv elva nästan. Jaja... Jag behövde väl det. Men det var inget kul att vakna idag. Jag drömde så underbart inatt... Jag drömde att Erik levde igen, han hade blivit frisk. Han såg helt enkelt ut precis som vanligt. Han hade sin goa och runda mage, sitt tjocka mörka hår och såg helt enkelt helt strålande ut. Han hade haft cancer men blivit frisk igen. Vi var uppe och hälsade på hans storasyster på ett av alla kalas vi brukade åka på. Så stod vi och prata i köket han och jag, precis som vi gjorde den gången vi bestämde oss för att flytta ihop. Där pratade jag om att vi skulle sälja det här huset och köpa ett nytt för att kunna lägga det tråkiga bakom oss och börja på ett nytt liv.

Jag vaknade och blev så fruktansvärt ledsen. Det var ju bara en dröm, igen!! Har drömt nåt liknanade en gång tidigare och då fick jag förklarat för mig att det är Erik som försöker tala om för mig att han har det bra nu. Han slipper lida mer. Och när jag fick höra det så var det så självklart!! Så klart det är så...!!!

            
                                                              Miss you honey!!!


Jaja... Nu har jag fått skriva av mig lite igen... Tänk va skönt det är!!

Ikväll ska jag till Helsingborg med Rikard och Zandra och gå ut och äta nånstans. Vi har inte bestämt oss än var. Men vad det är blir så blir det nog bra...


Nähä... Ska fortsätta att inte göra nånting, kanske missat nåt av det jag inte har gjort... Ha ha!!


                    Ha det bäst!!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Klart han e o hälsar på =)

2010-05-08 @ 20:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se