Söderköping!!

I onsdags efter jobbet åkte jag och hälsade på Eriks syster med familj, som bor i Söderköping. Tänkte passa på när man hade en liten ledig dag sådär mitt i veckan!!!

Hon skulle hjälpa mig att se min över budget. Kan behövas nu när man bor själv i huset!! Men det var som jag trodde!! Inte så lätt att bo själv i hus med en undersköterskelön. Så vi får se hur jag gör...!! Det kan gå om jag vill!!

Men kruxet med resan upp var ju att jag jobbat till kl 12 på onsdagen och körde nästan direkt efter det. Men vad jag inte tänkte på var att jag fortfarande är väldigt trött efter jobb. Efter allt man varit med om med Erik så är tankeverksamheten inte på topp. Jag är väldigt tankspridd och kan komma på mig själv att sitta och tänka på Erik, även på jobbet. Så mycket av min energi går åt att bearbeta den sorg jag har efter honom. Och det i sin tur resulterar ju så klart i att man blir fruktansvärt trött.
Det märkte jag när jag kört ca 1 timme. Då hade jag 3 timmar kvar!! Fy fasiken... Det värsta var att jag var tvungen att tugga hela tiden för att hålla mig vaken. Så fort jag slutade tugga åkte ögonen ihop!!!

Och som om inte DET vore nog. När jag kom till Jönköping började en lampa att lysa på instrumentbrädan. Jag blev så förbannat rädd så jag knappt våga svänga. Men alla som kört i Jönköping vet att man MÅSTE svänga där. Och det var en symbol jag ALDRIG någonsin sett.... NÅN GÅNG!!! Jo nu... Jag körde av motorvägen, och stanna vid vägkanten. Direkt ringde jag mamma. Men hallå, vad skulle hon göra då!! Så försökte jag kolla instruktionsboken på över 500 sidor. GRATTIS....!! Tillslut körde jag vidare till närmsta mack, för jag har listat ut att det var ringtrycket... Och vad fan är ringtrycket sa jag till mamma. Det är däcken sa hon då!! Det talar rätt mycket för hur mycket jag kan om bilar!!

                   
Vilken skitbil... Han talar om världens mest konstiga fel, som egentligen inte är nåt fel,
 men kan inte säga att spolarvätskan är slut... GRRR...!!

I alla fall så var det bra luft i alla fyra däcken, så jag körde vidare hela vägen till Söderköping. Där tänkte jag att hennes man kunde hjälpa mig. Han hade pratat med sin bror som direkt visste vad problemet var. Det var minsann BARA att trycka si och så och bläddra hit och dit... INGET hände... Vi fick faktiskt inte rätt på det.

MEN IDAG SATTE JAG MIG OCH FICK RÄTT PÅ DET HELT SJÄLV!!!! Har sagt det förr...Men det tåls att sägas igen!!! EN BRA KVINNA REDER SIG SJÄLV!!!


Nu ska jag gå och lägga mig... Fattar inte varför man sitter uppe så sent vareviga kväll...




                        Hej hopp... galen kopp!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se