Våren!!!

Alltså jag måste bara säga att jag ÄLSKAR våren. Är inte den helt underbar när allt blir grönare och skönare... Ljusare ute på kvällen och det kommer blommor och allt är ju för det mesta helt underbart!!

MEN... Nu när man bor på landet, för det måste jag ändå säga att jag gör som stadstjej jag egentligen är!!! ALLA DESSA TRAKTORER GÖR MIG GAAAALEN...

Idag när jag hade varit och handlat på Maxi så körde jag på småvägarna hem. Ville slippa vägarbetet på           E4:an.... När jag kört mer än hälften hamnar jag bakom en megatraktor som kör långsammare än långsammast... Det var ju bara att invänta rätt tillfälle tills jag lyckades köra om honom... Yes tänkte jag och småflina för mig själv!! Där sitter jag bakom ratten är förbannat nöjd över omkörningen. Tills jag hamnar bakom ytterligare en jäkla traktor. Så det var bara att bita sig i tungan och invänta ytterligare ett perfekt tillfälle.... Och jag lyckades!!!

På Rix Morgon Zoo hissar och dissar dom... Jag hissar våren men fetdissar alla traktorer!!!

      
                                                            (Bild lånad från nätet)


Idag var jag på Siba och köpt mig en extern hårddisk. Jag har så förbaskat många bilder på datorn och vill inte riskera att dom försvinner. Speciellt inte bilderna jag har på Erik... Dom går ju verkligen inte att få tillbaka!! Men nu är den installerad och bilderna är överförda!!! Ca 7000 bilder... Det tog ett tag, men inte så länge jag trodde det skulle ta!!!
Skönt. Då var det dåliga samvetet ordnat!! Alltså inget dåligt samvete längre!!





                Ha en bra fredag... Det ska jag ha!!






Kommentarer
Postat av: Albertanastasia

Cool site ... I like it :)

2011-05-24 @ 10:20:12
URL: http://albertanastasia.blogbrief.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se