Dålig uppdatering...

Jag vet... Varit lite dålig uppdatering från min sidag senaste dagarna... Varför vill jag inte gå in på ännu... Men ska så småningom!! Jag lovar!! Jag är i alla fall glad och väldigt lycklig och det är ju i alla fall huvudsaken!!

Men måste bara berätta om en sak!! I lördags var jag på Väla redan kl 10, så jäkla skönt att springa omkring där helt själv (nästan) och slippa slåss med en massa folk... Me så när jag gick där såg jag att dom ställt upp en riktigt stor gran, med miljoner små lampor och kulor... Som i hollywood ungefär...
Samtidigt går det ett barn med hennes mamma förbi granen varpå lilltjejen titta med vääääldigt stora ögon på granen och säger till sin mamma "En såndär skulle vi verkligen behöva hemma" Men hur söt får man bli!! Den var ju GIGANTISK och att ett barn säger så... Dom är så söta!!

              

På söndag är det första advent!! ÄNTLIGEN får man ta fram julen med gott samvete!! Hade gärna haft den framme året om, men kan nog hålla med om att man inte skulle uppskatta den lika mycket då. Så det är väl lika bra man får ta bort den sen när det är dags...!!

Snart ska jag även göra i ordning min nya adventsljusstake, den med dom fyra ljusen man tänder...!! Har ju en ny för i år och hoppas den kommer bli bra!! Lägger ut bild på det sen!!

Nu bär det av till Ängelholm för en efterlängtad fika med Zandra!! Vi har nog mycket att prata om då vi inte fikat på ett tag nu... ABSTINENS!! Ha ha!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

O här sitter man och väntar och väntar på tel-samtal, ja ja får väl ta det ikväll då.......

2010-11-22 @ 14:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se