Ett minne blott...

Idag har jag äntligen fått den ena bilen såld...!! Det har varit ett mycket dåligt samvete i mitt liv det senaste halvåret. En fin bil som bara stått och inte alls blivit använd. Men nu är den väck och det är som 7 ton lämnat mina axlar...

              

Det var väligt vemodigt när killarna körde iväg med bilen!! Till och med grät lite... Dock inte så dom såg nåt... På nåt vis är det ett stort minne i den bilen. Det var med den som Erik alltid kom upp till Uppsala och hälsade på, det var ju den vi hade tillsammans i flera år tills jag äntligen klarade mitt körkort... Och kan med det även säga att det var min allra första egna bil, trots att det var Erik som stod på den!!

Men nu är den såld och jag kan inget annat än vara glad egentligen!! Och kan ju faktiskt glädjas åt att jag faktiskt har en riktigt fin bil som jag bara ÄLSKAR!!!

              

Min älskade pärla!! Så glad för att jag har den och även kunde behålla den efter allt som hänt!!!

Det var en lite parentes i mitt lilla liv...!!


Kommentarer
Postat av: Jenny Lind

Jag grät faktiskt när vi sålde vår Golf, trots att vi bara haft den i 2 år. Haha! Man e inte riktigt normal.. men vad fan gör det :)

2010-11-04 @ 20:30:40
Postat av: Maria

Så knäpp man är... Men det är nog därför jag dragit på det för att jag visste det skulle bli jobbigt...!! Men nu är det äntligen gjort!!

2010-11-05 @ 09:15:21
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se