Hektiskt..!!

Varit hektiskt idag... Eller ja, förmiddan var i och för sig ganska lugn men eftermiddan!!
Körde iväg till vårdcentralen efter ett för jag skulle få hjälp att få i mig lite järn!! Ha ha... Låter konstigt, men så sant som det var sagt!! Har lite lågt järn och kan inte ta järntabletter så då är detta en lösning. BLEV INGET!!

När jag kommer dit säger dom sen att dom inte får ge det på vårdcentralen... VAFAAAN!! Tydligen är det lite speciellt då det ska sprutas in direkt i blodet och man kan ju få en allergisk reaktion, så där var ingen läkare som ville ansvara för detta, OM nu olyckan skulle vara framme... Och jag förstår dom ju fullt ut!! Men känns ju lite tråkigt när jag nu tagit mig dit och hade en tid inplanerad!! Dom hjälpte mig i alla fall att ringa runt och kolla hur de skulle göra och ringde in dit jag blev opererad, det sluta med att läkaren ringde upp mig från Kristianstad och sa att det nog vore bäst om jag tog nya prover då dessa värdena var från i somras. Förhoppningsvis har det stabiliserats så jag slipper den där skiten!!

Efter det besöket (som tog mer än en timme trots att jag inte fick uträttat det jag skulle) åkte jag sen hem till Erika och Fredrik på middag...!! Supermysigt att komma dit!! Har inte varit där på år och dar känns det som!! Så det var ett kärt återseende!!

Kom hem vid halv tio och var genomfrusen!! Resten av kvällen spenderade jag i soffan under filten!!!

Blir ingen bild idag!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se