Hel igen...

Nu har jag varit i Helsingborg. Eller ja, jag har ju varit hemma ett tag, lagningen av min nagel tog kanske bara en halvtimme så det gick ju snabbt!! Åkte faktiskt direkt hem efteråt och åt lunch!!
Jag ska tillbaka dit på fredag igen... Vad jag ska göra.... Det får ni se!! Lovar.. Och det handlar inte om naglar denna gång!!! He he he... ÄLSKAR att hålla er på halster... Men jag lovar ni ska få veta på fredag!!

Om en stund ska jag bege mig till Hässleholm... Ska träffa Jessica där för en en fika... Vi ska träffas på stan så hon får väl visa mig var man går på för ställen där!!

              

Den här bilden är tagen på Mormor Olgas café i Ängelholm, blir ju garanterat INTE där!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad anser du är för fel på en gammeldags cafe..... tyvärr tycker kanske inte alla om och sätter värde på riktigt hemma gjorda mackor och kakor utan några kemiska extra grejor..... och dessutom håller de färska produkter dagligen här sparas inget !? men detta cafe är ju inte gjort för allas smaker....

2010-12-18 @ 19:03:26
Postat av: Maria

Missförstånd missförstånd missförstånd...!!

JAG ÄLSKAR gammaldags café, och just mormor Olgas är en av mina favoriter... Men om du läst texten ordentligt så hade du sett att jag skulle till Hässleholm och då är det lite svårt att gå till mormor Olgas i Ängelholm!!

2010-12-19 @ 17:22:00
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se