Ny erfarenhet rikare...

Ikväll var det då dags för spiningen!! Shit pommes måste jag då säga igen... Den tjej som brukar hålla passet på måndagar var inte där ikväll utan en som heter Jens fick hoppa in idag i stället... Han har ju egentligen sitt spinningpass på torsdagar som jag och Zandra brukar gå på!!  Och vi som kör torsdagar med honom vet ju hur jävla hårt det passet brukar va!!! Likaså idag såklart... Var riktigt taggad innan passet och det kändes superbra... Efter uppvärmningen står vi och cyklar i 2 låtar på raken... Och det brukar va riktigt tufft!! Men inte idag... Jag tyckte det kändes riktigt bra idag... Tills... mitt i passet skulle vi sitta ner på sadeln och spinna loss... Alltså så fort man kan och bara ta i för kung och fosterland!! Jag tar ju såklart i för just det, kung och fosterland!!
Jag tog ju i för mycket så jag var ju helt slut resten av passet... Jag klarade ju av resten av passet men det var fan precis!!!

På det igen på onsdag och tydligen på torsdag oxå!!

Nu till min rubrik att jag är en erfarenhet rikare... Lite snuskigt att läsa kanske men sån är jag... skäms inte för det...!!
När jag kom hem från träningen var jag ju tvungen att äta nåt... Så jag värmde den mat jag ätit varje dag nu sen i lördags... Usch... Fy fan, nu ska jag slänga resten!! Kan inte äta den en dag till... Och inte efter den här händelsen!!
Jag satt och åt i godan ro och känner på nästan sista tuggan att maten "fastnar" igen... Nu var det faktiskt längesen det hände... Lägger mig och vilar men det går inte över, blir snarare tvärtom... Blir bara värre och värre och tillslut känner jag att jag måste spy... Kan ju inte spy... Trodde jag!!! För er som vill veta det så gick det!!! Men det är ändå inte bra än...

Ska väl snart gå och lägga mig så man är pigg som en mört i morgon... Då ska det inhanldas fondation, nytt puder, fotfil och fotsalva!! Då vet ni det... ha ha ha!!


              


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Ooo måste väl kommentera igen.... men vad har jag ingen aning om. Tungan var fin.....

2010-11-02 @ 07:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se