Överraskningen!!

Tidigare i veckan skrev jag att jag skulle göra nåt jag aldrig gjort tidigare...!! Ville ju inte berätta nåt då, men nu har jag gjort det idag och ska visa er i bilder...!!
Jag har nämligen fått hjälp att noppa mina ögonbryn...!! Jaha, var det bara det tänker ni, men som jag skrev nyss så har jag ALDRIG NÅGONSIN gjort det...!! Har kanske börjat, men det gör ju så satans ont så jag har gett upp efter bara några strån!! Men tar man hjälp av nån så har man ju inget val annat än ligga där och pina sig!! Går man till en sadist så gör man!!
Var ju självklart på POSH SHOP där jag även gör mina naglar!!!

Var nu beredda på närbilder... Kanske inte dom vackraste, men ni måste ju få se...!! ha ha ha!!

              
              

Ser en aningens blek och arg ut på sista bilden... Men just på den var jag ju såklart osminkad... Men jag blev i allafall jättenöjd!! Och huvudsaken är ju det...!!

Sen till nåt jäääävligt svinigt!!

På mitt soffbord har jag haft två skålar med gammalt godis och nachoschips som jag inte ätit upp... (vilket ju såklart är jäääävligt ovanligt för att va mig, ha ha...) Idag när jag satt här vid datorn, som står på soffbordet, så tyckte jag det var så smuligt... Så brukar jag inte ha!! Men tänkte väl inte på det mer...
Inte förrän jag skulle iväg till Posh shop så skulle jag ta en godis och suga på i bilen... SKÅLEN VAR TOM!!! What??? Titta i den andra skålen, TOM!!! Finns ingen annan förklaring till detta än att jag har möss här hemma som just nu sitter och knaprar hårda violkarameller och snaskar på chips till idol!!! Fy faaaan va svinigt!!!

Direkt efter ögonbrynsnoppningen drog jag till Harald Nyborg och köpte en musskrämmare till och musfällor... Så nu ska här riggas och väck med mössen!!
Han inne på Harald Nyborg måste ju tyckt jag var lite crazy då jag kommer in med mina alltid ganksa röda kinder men dessutom KNALLRÖDA ögonbryn!!! Eller ja, huden runt omkring...!!


Kommentarer
Postat av: enny Lind

Superfint!. Jag har faktiskt tänkt på dina ögonbryn flera gånger när jag sett bilder på dig och önskat att mina såg ut så så att jag kunde få noppa skiten ur dem. Haha!

2010-11-12 @ 22:45:56
Postat av: Lena

Haha, har hänt en liknande incident här hemma (ang. mössen alltså)Hade vindruvor på soffbordet. Hittade en efter en i soffan, skällde lite på jocke. Men sedan fann vi två "bo"/samlingar av druvor. Ca. 10-15 st. i varje på två ställen i soffan... ODJUR!

2010-11-12 @ 22:51:40
Postat av: Maria

Åhh Jenny, jag som alltid hatat mina ögonbryn!! Mer nöjd nu dock!!

Lena... Fy fan!! Nu vågar jag ju inte kolla i soffan om det ligger nåt där... USCH HATAR MÖSS!!!

2010-11-13 @ 12:49:45
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Jenny Lind

Men du har ju fantastiska ögonbryn Maria!

2010-11-13 @ 18:19:48
Postat av: Maria

Tack Jenny... Vad gullig du är..!!

2010-11-14 @ 18:01:43
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se