Däckbytardag...

Idag var jag iväg och skulle byta mina däck på bilen!! Hann ju aldrig packa in dom i bilen igår, eller rättare sagt, det var mörkt ute när jag kom hem och då ville jag inte hålla på med det...!! Det där garaget är inte det roligaste att vistas i och när det dessutom är mörkt ute, så nej tack!! Så jag gick upp i god tid och fixade det i dag i stället...!! Och vilket jädrans härligt väder det var!! Så jäkla skönt ute!! Riktigt njöt när jag var ute...!! Dessutom var det en riktig baggis att få in däcken i bilen!! Kom bara ihåg att dom var svintunga... Men tji fick jag!! Kanske hade min träning gjort susen och jag blivit stark som en nötkärna!!

                   
                                                                  (Lånad bild)

Men när jag kom hem och skulle in med sommardäcken i garaget igen fick jag en chock... Fasen vad tunga dom var då!! Det var nog det jag hade färskt i mitt minne...!! Jaja... Tji fick jag för den träningen!!!

I eftermiddag drar jag till Kristianstad. Ska på det första återbesöket efter operationen. Vägde mig faktiskt i morse för att ha ett hum om hur mycket jag väger när jag väger mig där. Och då hade jag gått ner nästan ett helt kg sen i torsdags, kändes faktiskt jätteskoj!!! Hoppas bara dom är nöjda med mitt jobb so far!!

Skriver och berättar hur det gick ikväll...!!



Kommentarer
Postat av: Mojjan

Du är inte så stark du, är det fjäderdäck på vintern eller. Eftersom dom var så lätta menar jag.......

2010-10-25 @ 13:34:49
Postat av: Maria

Man kan ju lätt tro att det är det. Visst vägde ju dom oxå, men inte alls lika mycket som sommardäcken!! Undrar varför!!

2010-10-25 @ 14:26:31
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se