Frillan...

Igår fick jag ett infall och tyckte mitt hår bara var såååå trist.... Och om jag ska vara riktigt ärlig tror jag inte att jag varit till frissan på ca 6 månader. DET är inte OK!! Nu var det så långt så det hela tiden fastnade i armhålorna, ha ha det är sant, och bara i allmänhet var i vägen!! Ingen lyster och definitivt ingen volym, bara hängandes... Därav den ständiga hästsvansen. Nu när jag tänker efter har jag satt upp håret igen i en hårsnodd... Vanan antar jag...!!

Så här blev det...
Dock lite trötta ögon, varför vet jag inte för jag är pigg som en mört!!! Konstigt vore det annars när man proppar i sig 7 miljoner olika vitaminer om dagen.... Ha ha ha!!

              
                       Moccafärgat!! Så nu har jag kaffe i håret... Ha ha ha!!

Jag blev i alla fall nöjd och det är huvudsaken...!! Fick lite tips på hur man skulle forma håret...!! Så jag ska testa det i morgon tänkte jag!!

Efter frissan gick jag in på Vårdcentralen (Klippan) och hälsade på. Har inte varit där sen jag slutade den sista augusti. Jättekul att träffa alla igen och alla kommenterade att jag gått ner i vikt. Kändes faktiskt riktigt skoj!! Gick runt och pratade lite med alla möjliga...!!

Sen tog jag mig hem och åt lite lunch!!! Och resten av dagen har tillbringats till att inte göra nånting... Ringt runt lite samtal som jag behövt ta tag i så det är skönt att det är avklarat!!
Skickade in mina papper till A-kassan och faktiskt dessutom en enkät om hur jag tyckte mitt senaste besök på vårdcentralen var!! Dom fick toppbetyg av mig!!!
Brukar inte skicka in enkäter men jag tänkte det kunde vara bra...

Ikväll blir en ensamhemma kväll till IDOL!! Ska bli kul att se det igen för jag missade förra veckan!!


Kommentarer
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Tidsinställda inlägg är så att du kan skriva inläggen i förväg och sedan välja när de ska publiceras. Lite fusk kan jag tycka men ändå skönt att hålla bloggen i liv när man inte har tillgång till dator ;)



Vad fin du blev i håret! Måste också göra något åt mitt snart för det är verkligen K-A-T-A-S-T-R-O-F nu, haha :)

2010-10-22 @ 20:49:19
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Jenny Lind

Skiiitsnyggt!

2010-10-22 @ 22:07:47
Postat av: Maria

Spankyou...

2010-10-22 @ 22:36:18
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se