Grannen...

Idag träffades jag och Zandra på Familia och tog en fika. Jag var ju tvungen att byta mina skor som jag köpte igår. Dragkedjan var paj på den ena... Hoppas bara att dessa håller...

               
                                              Lika samma blev det som igår...

Vi tog en fika på Espresso house och båda tog en varsin blåbärspaj, jag tog en varm choklad till det... När vi väl började fika känner jag redan efter några tuggor att det tar stopp. Orkade inte mer helt enkelt. Jaha. Vad roligt då!! Hade jag ätit hälften ungefär så hade jag inte brytt mig, men nu hade jag kanske tagit 4 tuggor på den... Då blev Ohlsson snål och begärde en doggybag... Den varma chokladen drack jag inte ens hälften av. Men den sket jag i...!!

När jag kom hem kom min närmsta granne och sa hej. Jag har bott här i 4,5 år och aldrig sett kvinnan... Men hon var i alla fall trevlig...!! Hade tydigen fått nys om att Erik gått bort och beklagade sorgen!! Ja, vad säger man, eh he he, tack!! Usch, gillar inte att folk beklagar sorgen, jag vet ju i och för sig att man ska göra det, men jag trodde inte jag skulle behöva vara med om det i den här åldern... Kanske som gammal!!

Hur som helst undrade hon om hon fick ta lite skott eller nåt av mina rosor... Visste ju för fasen inte att jag hade en sån... Så hon får ta hur mycket hon ville...! Gud vad jag är snäll. Jag vet!!!

Ikväll var jag iväg på spinning... Och han som höll i det idag hade precis gjort ett nytt program. Ett tuffare än innan. Det var det Zandra gick på dagen efter min operation och sa att det var skit tufft!! Då kan ni tänka er vad jag och Zandra gick igenom idag... Oh my god...!! Trodde han fullständigt slulle ta livet av oss... Men vi överlevde allihop...!!

Nä fy va jag skriver... Men orkar ni inte läsa så läs inte då... Lönt att jag skrev det nu när jag är klar.... Ha ha ha!! Tji fick ni....

Just det... I morgon ska jag till frissan!! Ska försöka lägga upp bild på det sen.... Inte lätt att ta på sig själv...!



Kommentarer
Postat av: Frida

Snyggt Maria! Kul med ny frisyr, hoppas på nått nytt när saxen hamnar i mitt hår oxå. Sååå avis att du har träffat Elin & Viktor!



Kram

2010-10-22 @ 21:37:51
Postat av: fp

vilka helnajsiga skor!

2010-10-23 @ 09:02:20
URL: http://fashionpatrol.blogg.se/
Postat av: Niclasnatalie

Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.

2011-10-17 @ 15:56:15
URL: http://niclasnatalie.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se