Helsinborg by night!!

Igår på dagen åkte jag med Zandra till IKEA!! Observera att jag kom därifrån tomhänt...!!

På eftermiddan/kvällen var Zandra och hennes mamma på teater på dunkers kulturhus i Helsingborg, tanken var att jag skulle hänga på men när jag skulle boka var det slutsålt. Synd, för den var tydligen riktigt bra!!! Istället träffades vi efteråt och gick ut och åt. Jag hämtade först och hämtade Rikard i Höganäs för att sen möta upp Zandra. Marita skulle iväg på annat så hon kunde inte äta med oss!! Jag hade bokat bord på Big Buddah... Hörs ju klart på namnet vad det är för mat, och den är fantastisk!! Jag frågade när vi satte oss om jag fick beställa halv portion. Det fick jag inte så jag fick beställa en hel, äta det jag orkade och ta med resten hem. Eller ja, resten och resten!! Jag bad om att få halva som var kvar... Och detta var vad jag fick med hem...

              

Kommer ju fasen ha mat för 7 veckor framöver. Nej då... Jag kommer nog äta det jag kan idag sen kommer jag nog inte spara nåt mer. Det är inte så mycket ris i jämförelse med annan mat...!! Vi får se hur det blir!!
Efter vårt lilla restaurangbesök körde vi vidare hem till Patrik och våldgästade honom. Sandra var inte hemma så vi störde i hans X-box spelande... He he!! Men gott kaffe fick vi i alla fall!!

Idag ska jag hem till Jönsson på lite fika!! Det lånar sig ibland att skriva på facebook att man har världens tråkigaste dag. Då finns det såna själar där ute som bara säger "men kom så får du tårta". Men går sånt att motstå!!! Svar: NEJ!!

Men det var kl 15 så innan dess ska jag ha tagit mig i kragen och städat och fixat lite härhemma. Så mycket roligare det blir att komma hem om man har det lite fint i alla fall!!

Sen vill jag bara skriva en lite grej här. Jag vet at jag kanske tjatar ganska mycket just nu om mina nya matvanor, kläder som inte passar etc etc. Tycker ni det är jobbigt så behöver ni heller inte läsa!! Men det här är en fruktansvärt stor omställning i mitt liv och jag behöver få ventilera mina tankar och funderingar!! Dels för att jag vet att många är intresserade av hur det går och dels så är det för min egen del för att kunna hinna med mentalt på att faktiskt kroppen förändras!!!

Med det sagt så går jag och gör lite lunch!!


Kommentarer
Postat av: Anita (zizzi)

Klart att du ska ventilera dig här på din blogg!!!

Det är väl därför man bloggar??

Jag vill iallafall läsa vad som händer o sker med din vikt o allt ;)

Love ya <3

Kramar

2010-10-24 @ 13:09:05
Postat av: Maria

Tack så mycket...!! Skönt att höra.

Fösresten så hade jag strumpbyxorna jag köpte hos er...!! Passa perfekt, trots att jag köpte mindre storlek!!! JIPPPPPIIIII!

2010-10-24 @ 13:47:25
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Åsa Häll

Jag tycker det är jätteroligt att läsa om din förändring! Absolut inte tjatigt! Kram

2010-10-24 @ 18:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se