Hrm... IKEA o VÄLA!!

Håll i hatten nu... Idag har jag och Zandra varit på IKEA och VÄLA!!! Zandra skulle kolla upp lite garderober dom ska ha sen och jag passade på att köpa madrasskyddet som jag tänkt köpa sen jag köpte bäddmadrassen, som jag gjorde för ett tag sen nu... Jag är ju kanske inte den snabbaste på att köpa hem vissa saker... Såna som är tråkiga men nödvändiga!!

Sen gick vi över till Väla. Jag kände att jag behövde lunch. Så vi satte oss på nåt café som jag inte vet hur det stavas därför skriver jag inte ut det. Jag tog en toast med ost, skinka och tomat... Men den var ganska stor, så delade dom på den så det blev 2 st trekanter och sallad till... Orkade inte äta allt, åt bara nästan en hel trekant. Fick lite ont i magen så jag vågade inte mer... Plus att jag blev mätt såklart...! Sen (efter vi satt typ 1 timme och fika) så gick vi till DinSko där Zandra hittade ett par skitsnygga stövlar... Själv var jag nöjd med det jag köpte på IKEA!!

Väl hemma prata jag med mamma en stund. Innan jag skulle göra middag satte jag mig som vanligt vid datorn och fejjan!! Där skrev jag lite med Jessica som opererades samtidigt som mig och vi delade även rum. Så tyckte hon vi kunde prata på telefon i stället så vi prata en stund vi med... Blev lite sen middag men det gjorde inget då jag fortfarande inte var hungrig efter den sena lunchen på Väla!!

                   
               Tacosrester från igår, fejjan och ensam mamma söker... Vilket söndagsmys!!!

Men nu har jag ätit och ska kolla på Flightplan på fyran.... Sjukt bra film tycker jag och kan ses om och om igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se