Slut som människa!!

Nej usch, så är det verkligen inte!! Men jag är jäkligt trött och helt slut i hela kroppen. Längesen jag känt så, har nog varit lite mycket på sista tiden!! Och jag har väl inte riktigt hunnit känna efter...!! Kanske borde ta det lilla lugna i morgon (söndag)... Men sen vet man inte vad jag hittar på. Har jättesvårt för söndagar och vill helst göra nånting, annars blir jag lätt deppig, och det vill jag verkligen inte...!!

Strunt nu i det...!! Igår (fredag) var en lite smått hektisk dag... Jag skulle göra dessert till vår pysselkväll. Såklart hade jag glömt 2 st sketna varor så jag fick ju då köra och handla!! Och för att göra det ännu lite svårare fanns ju såklart inte dom varorna i min lilla byhåla så det var bara att köra till Åstorp (och förlora dyrbar tid)...
Hem göra efterrätt, hoppa in i duschen för att sen bege mig till Helsingborg för en fika hos Daniel och Angelica plus lite gos med sötaste Leon!!

              

Hem och göra sig i ordning igen, sminka sig och ut i trädgården och klippa av en massa grenar, i halvmörker, för att sen åka hem till Zandras föräldrar och ha en myspysselkväll!! Där vi åt middag och drack lite vin, sen ut på altanen och gjorde kransar till dörren!! Har såklart inte hunnit få upp min än!!
Här kommer lite bilder...!!

              
              
              
              
              
              
              

Och till sist kommer min fina krans... Ser lite fattig ut men jag kan tycka det är snyggt det med... Ska bara försöka få upp den på nåt vis!!

Idag har varit lika stressig den... Det började med att jag satt och slappa i soffan, prata med mamma i telen... Sen ringde jag Zandra för att höra när och om jag skulle komma ut idag. Det var ju marknad i Höganäs som vi brukar gå på!! Så jag kom ut vid halv tre... Men innan det blev det bestämt att jag skulle ha middag här i kväll... Och om man ska ha folk här så vill man ju inte att dammråttorna stryker runt benen... Så då var jag ju tvungen att städa innan och diska och plocka undan det jag hann... Sen drog jag... Vi kom ju såklart inte iväg på marknad förrän väääldigt sent men vi kom dock iväg... Gick och strosade lite... Och jag är dessutom 13 par strumpor rikare och 100 kr fattigare...

Hem till Rikard och Zandra igen, iväg och handla maten till ikväll och sen iväg hem till mig!! Där hade mina kära gäster,Patrik och Sandra, redan kommit och satt på uppfarten och väntade...!! Rikard och Zandra kom bara några minuter efter jag kommit hem!! Vi käkade lite och fikade lite och pratade MASSOR!!!

Nu är jag allena igen och är som sagt helt slut i hela mig... Nästan så hela kroppen bara värker och bara tanken på att hela köket är upp och nervänt får mig att nästan somna!!! ORKAR INTE!!! Men jag borde, jag vet....!!
Blev inga bilder från ikväll... Så det så!! Hoppas ni överlever...


Kommentarer
Postat av: Veronica Malm

Din krans blev hur fin som helst ju=) kul att träffa dej.

2010-10-31 @ 13:51:03
Postat av: Maria

Hej... Vad kul att du hittat till min blogg!! Hoppas det är ok att jag lagt ut lite bilder...!!

Tack för en trevlig kväll!!

2010-10-31 @ 14:04:23
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Veronica

Ja de e helt okej att du lagt ut bilder. Hittade in här via Zandras facebook sida. Alltid kul o trevligt att läsa. Ta hand om dej. & Tack själv för en trevlig kväll.

2010-11-04 @ 12:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se