-17kg allt som allt...

Helt otroligt... Jag kan själv inte fatta det. Från den dagen jag började gå ner innan operationen så har jag gått ner 17 kg. Och det märkliga är att jag inte märker av det själv. Jag tycker inte att det syns och jag känner inte det på kläderna. Å andra sidan har jag ju i och för sig mest mjukisbyxor på mig och större sköna tröjor. Mest för att det inte ska sitta åt på mina sår. Har ju trots allt mina agraffer kvar. Som förövrigt kliar så jag dööööör....!! Vill bara slita av dom, men det får man väl inte. Jag får nog snällt vänta tills på måndag. Då åker dom väck!!

Igår somnade jag kl 15 på soffan som en valross och vakna inte förrän mamma ringde kl 17. Jag blir gaaaalen!! Varför ska jag sova så förbaskat!! Under dom 2 timmarna hade jag kunnat få i mig en massa vätska. Men nej, då väljer jag istället att ligga och sova!!!

Nu ska jag sluta klaga och vara glad i stället. Ikväll ska jag hem till Birgitta och Bengt på kalas. Bengt fyller år. Grattis till dig Bengt!! Ska åka och köpa mig en nutrilettsmoothie som jag kan ha att kalasa på därhemma.

Sen skulle ev Zandra komma idag på dagen och gå ut och gå en runda med mig. Hon är och hälsar på en kompis här i krokarna så då skulle vi passa på att gå. Jag måste ju komma ut varje dag och det är ju trevligt med lite besök.

Igår kväll var jag hem till Ronald och Roger. Vi satt, eller nej, snarare låg ner och kollade på IDOL och Se upp för dårarna. Dom håller på och renoverar i tv rummet så dom hade fått ställa ut teven lite provisoriskt under tiden och då hamnade taklampan alldeles för långt ner. Rättare sagt, MITT I TEVEN!! Så man fick hasa ner sig lite smått i soffan för att kunna se teven.... Jaja... Det var ju skönt att gå ligga ner i stället för att sitta upp!! Känns ju lite som hemma då ju...


                                                                    Lånade din bild Ronald... He he!!

Nej nu ska jag upp ur soffan och pyssla lite härhemma... Måste nog sätta igång en tvättmaskin...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se