Fy faaaan....

Trodde inte man kunde må såhär dåligt...!! Idag har varit en pestens dag!! Vaknade för det första kl 10 av att jag låg på magen... Smidigt!! Agraffer i magen har man och dom gjorde så satans ont när jag klev upp... Det var bara att starta dagen med 2 panodil brus och en sorts morfintablett... Bara det att blanda brustabletter är inte så bra nu för tiden då det tar ca 30 minuter för mig att få ner mig ett glas med typ 1 dl vatten. Det är mycket man får tänka på nu för tiden!! När jag äntligen fått i mig tabletterna och börjat bli människa var det bara att vänta i en halvtimme till innan man kunde inta frukosten. Lättfil med lite barnmatspuré med mango!! Jättegott!!

Fick så himla fin blomma av mina kära vänner när jag kom hem från sjukhuset...
                   

Fick köttfärssås och spegettipuré och den mangopurén som jag åt till frukosten med...!! Ha ha... Tokiga ni!! Men tack för det Sandra och Patrik, Angelica och Daniel och Rikard och Zandra!! Gulligt av er!!

Mådde som sagt var skit idag. Tog en extra värktablett innan och det var inte så bra. Började må skit av den. Illamående och yrsel. Men var tvungen att ta mig till apoteket för att köpa nya panodil, i tablettform den här gången och en jäkla massa vitaminer, som jag kommer att behöva äta resten av livet... Sen in på vårdcentralen och boka tid för att ta bort mina agraffer och självklart hälsa på Lotta... Sen vidare till affären. Har ju mamma här som inte opererats och behöver mat!!! Men väl därinne mådde jag så dåligt så jag gick ut i bilen och satte mig... Och somna!! Sovit midda 3 gånger idag... Hoppas det blir bättre snart...!!

Dagen innan min operation var jag och mamma till outleten i Höganäs och titta runt lite. Jag köpte ingenting men såg en urfin skål, har inte riktigt gillat dom innan men NU!! Jag bara älskar dom!!! Så mamma köpte en som en lycka till present till mig... Ur gulligt....

                   

                                            Tack så jättemycket mojjan!!!

 Nu ska jag snart kolla på idol... Finns ju inget annat att se än om valet... Och jag ORKAR inte höra nåt mer om valet!!!!


Kommentarer
Postat av: Annika

Följer din blogg!! Vilken kämpe du är! Lycka till med den resa du har framför dig.I slutändan är det värt all möda! Lycka till!

2010-09-17 @ 19:53:09
Postat av: Jenny

Hej tjejen!

Skönt att höra att op gick bra, tänker på dig. :)

Tänkte bara tipsa om att istället för brustabletter som du behöver blanda med vatten, kan du köpa Alvedon Smälttabletter. Tabletter som smälter på tungan. Testa de, jag använder mest de faktiskt. Bara som ett tips!



Lycka till med allt.



Kram / Jenny

2010-09-18 @ 12:08:30
URL: http://pennyjenny.webblogg.se/
Postat av: Maria

Tack både till Annika och Jenny...!!



Jag har köpte vanliga tabletter nu Panodil. Det var det vi fick på sjukhuset. Tänkte ju inte alls på att det var svårare att få i sig brustabletterna då man blandar med vatten... Jaja... Man lär väl sig av sina misstag. Och det är nog inte det första misstaget!!!



Kram

2010-09-18 @ 14:51:46
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se