IKEA-rubrik igen...

Idag var jag och Zandra på IKEA!! Andra gången för mig och första för Zandra. Det är ju så jäkla stort där så man hittar nya saker för varje gång känns det som...

Jag har i alla fall onförskaffat soffbordet (det ovala) och bokhyllan samt några förvaringslådor som ska stå i bokhyllan. Köpte även en skåpslucka som är vit högblank, riktigt snygg. Jag tog bara en sån för att se hur det blev och sen se hur många man vill ha!!

Vi fick hjälpas åt att packa i bilen och min tanke sen var, hur fan ska jag få av allt... Men som jag sagt förut. En bra kvinna reder sig själv... och det gjorde jag såklart... Känner dock av ryggen en aning nu, men det får väl gå över.

Nu ikväll har jag suttit och monterat dom jäkla pappkartongerna!! Satt och skruva dom små små små skruvarna för hand. Så fingertopparna är alldeles illröda...

                                       Och så här fina blev kartongerna...

                   
               Självklart kommer jag lägga ut före och efter bilder sen när allt är klart...!!


Pallar inte montera möblerna idag, det gör jag i morgon!! Då blir det nog inte tid till att ligga på soffan och sova som jag gjorde idag... Men jag var på övervåningen och röjde en stund i alla fall..


Nu skriker min rygg efter sängen!!



Kommentarer
Postat av: Frida

Hoppas du gillar att damma maria för den svarta hyllan drar till sig enormt mycket damm... Vi har en svart tvbänk som är gräsligt dammig JÄMT!

Lycka till ;)

Kram

2010-09-07 @ 20:56:55
URL: http://fridasnyaliv.blogg.se/
Postat av: Maria

Ha ha. Jag vet, jag har ett svart matbord oxå, och det är oxå alltid dammigt då jag aldrig sitter där och äter!! Men det är ju inte för att det är svart som det drar åt sig dammet. Även alla andra färger drar åt sig dammet precis lika mycket fast det syns inte!! Ha ha, vilken besserwisser jag blev nu då!! Inte meningen!!

Kram på dig med!!

2010-09-08 @ 10:10:46
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se