IKEA!!

Fick en kommentar av "Frida" för några dagar sen... Skriver svaret här, frågan var vad för operation jag ska göra. Och det är en gastric bypass där man förminskar magsäcken!! Jag är jätteförväntansfull och längtar enormt mycket till den 15 sept. Bara 1,5 vecka kvar till dess...

Igår var jag återigen hos Rikard och Zandra och käka lite middag och hade det allmänt trevligt... Angelica, Daniel och lille Leon var även där så jag mysa lite med honom!!

Idag är jag bara såååå sugen på att åka till IKEA!! Skulle verkligen behöva nya täcken. Just nu sover jag med 2 st. Mitt är jättetunt och det andra täcket har jag tvättat nån gång och då blev den jättesmal... och tunt...!! Det blir i så fall väldigt synd om mamma när hon kommer på fredag om jag ska ha båda täckena... Då får inte hon nåt!!

Men sen har jag ju tittat på en matta som jag gärna vill lägga under soffbordet...

                    HAMPEN Matta, lång lugg grön Längd: 195 cm Bredd: 133 cm Luggtäthet: 1170 g/m² Max. lugghöjd: 30 mm
HAMPEN för 399:- men min förhoppning är ju att dom har lite erbjudanden då det är nyöppnat!!

Och sen pratade jag och Erik (när han låg på sjukhuset) om att köpa en ny bokhylla när han blev frisk!! Dom flesta vet ju att han inte blev frisk. Men nu känner jag att jag vill byta bokhyllan just för att han ville det...!! Just då var ju det såklart inte prio 1 av förklarliga skäl..!! Men nu jäklar är det dags...

                    EXPEDIT Bokhylla svartbrun Bredd: 185 cm Djup: 39 cm Höjd: 185 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
EXPEDIT 1195:- Där kan man även köpa till antingen skåpluckor eller lådor, eller så kan man köpa lösa boxar till den för bra förvaring!!!

Egentligen vill jag ha ett nytt soffbord oxå men jag får nog lugna mig en aning... Inte för att mattan passar till bordet!! Jaja... Det får väl skära sig ett tag då!! Ha ha!!

Nä, nu blir jag mer och mer sugen på att åka dit... Kruxet är ju bara att dom hade invigning förra veckan så det lär vara sååååå mycket folk...

Har lite planer på det här soffbordet... men har inte sett det i verkligenheten!!!

                    IKEA STOCKHOLM Soffbord svart Längd: 90 cm Bredd: 90 cm Höjd: 50 cm
STOCKHOLM 2195:- Vet ju inte riktigt hur det ser ut!! Men det var högt och bra, det gillar jag!! Jag sitter ju oftast vid TV:en och äter så därför måste det vara ett ganska högt bord!! Men det kostar ju lite så vi får se!!

Nähä... Bäst att göra sig i ordning om man bestämmer sig för att DRAAAA!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se