Lite bättre!!

Igår var en fruktansvärt jobbig dag. Jag låg helt apatisk i soffan och gjorde inte ett handtag. Jo på morgonen hade jag krafter att ringa runt till sånt som måste fixas, jag sökte jobb och skrev en massa olika CV. Beroende på vad jag söker skriver jag lite olika om mina erfarenheter!! På ena är jag är mycket van och duktig undersköterska och på det andra är jag helt otroligt bäst på kontoret!! Ha ha...!!

Jag hade en tid till läkaren igår så jag fick ta mig i kragen och ta mig dit. Blev återigen sjukskriven på heltid!! Hur roligt är det när jag inte vill annat än jobba!! Men men... Jag ska inte gå in mer på det här.

Samtidigt som jag bara låg i soffan så kände jag mig förbannad och behövde få ur mig en massa aggressioner så jag och Zandra bokade in oss på ett spinningpass...
Vi var ju i tisdags med men det är väl bara bra att träna tänkte jag!! När jag väl satte mig på sadeln tänkte jag att detta kommer inte att funka... MIN HÄCK!!! Satan i gatan. Den var helt öm i sittknölarna sen passet dagen innan!! Men det var bara att bita ihop. Men när passet drog igång kände jag att mjölksyran kom över mig på nån sekund bara. Shit, detta ska jag göra i 60 min!! GRATTIS!! Efter halva passet var jag tvungen att hoppa av cykeln och gå ut därifrån, jag fick en dextrosol av ledaren som kom och frågade hur jag mådde...

Tror att det kan ha varit en blandning av allt som händer, man äter ingen mat (mer än pulver) och såklärt den dåliga konditionen. Men envis som jag är (tydligen, trodde jag inte) så ville jag in igen!! Så när det var 10 minuter kvar av passet klev jag in igen och försökte cykla. Klarade ett tag men sen var det samma igen.... Jaja. det är bara att vila nu i 2 dagar så är det på det igen på lördag.

Idag ska jag träffa Zandra för en fika. Vi ska ses på Väla. Ska även till Clas Olsson och köpa en sån muspiper eller nåt sånt... En sån man sätter i elluttaget så sänder den ut pip som vi inte hör men som mössen hatar. Fick låna en av Patrik och Sandra och det har verkligen hjälpt. Ska ha en i garaget med tänkte jag!!

Sen till det allra bästa för dagen!!! JAG HAR KLARAT ATT GÅ NER MINA KG INFÖR OPERATIONEN!!! Jag skulle gå ner 7 kg och jag har gått ner 8 kg. Jag hade "ometvetet" gått ner 2 kg i sommar innan jag började med pulvren. Så nu är mina påsar ett minne blott... Nästan!! Jag ska försöka så gott jag kan med påsarna men ska byta ut så jag kan äta i alla fall 1 måltid varje dag. ÄNTLIGEN!!!

                   
           (Bilden är lånad, det är verkligen inte mina ben.. ha ha!!)



Nu ska jag hoppa in i duschen och snart bege mig mot VÄLA!!


Kommentarer
Postat av: rosi

grattis, jag visste att du skulle klara dej, är något annat när man väntar på något gott.

rosi

2010-09-02 @ 18:21:37
Postat av: Maria

Tack Rosi!! Jag är så jäkla stolt att jag klarade det. Men det är fortfarande 2 veckor kvar till operationen så jag får passa mig. Måste hålla kolla hela tiden så jag inte går upp igen.

Kram

2010-09-02 @ 19:51:20
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: rosi

finns inte en chans så duktig som du är, tänk att det är för något gott, går man inte ner blir det nobben

2010-09-02 @ 20:36:43
Postat av: Anonym

Grattis till dig.....allt går bara man vill....

än en gång har du bevisat din styrka du har :))

2010-09-02 @ 23:07:30
URL: http://lindii.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se