Myskväll..

Igårkväll var då Patrik och Sandra här på besök... Supermysigt...!! Vi satt och kolla på idol och snacka som vanligt...!! Jag bjöd på fika och fick titta på!! Ha ha... Gick faktiskt superbra. Inte så sugen på fika och sånt...!!

Senare ringde Hella och vi prata rätt så länge... Det var längesen vi pratade faktiskt... Jag hade ju sagt att jag skulle ringa när jag var bättre efter operationen men det hade ju jag såklart förträngt... Men jag har ju faktiskt inte varit 100% dom sista dagarna heller...!!

Man märker att man inte har krafter nog i kroppen än... Bara jag skulle köpa fika till dom igår kväll, jag stog i kassakön och kände mig rent svimfärdig... Usch!! Men sitter jag still så går det bra. Men det är ju det att jag måste ju komma igång. Hur det ska gå med min träning sen det vet inte jag. Som det är nu skulle jag aldrig klara ett spinningpass...!! Tvi vale!! Jag vill ju inget hellre än att komma igång igen...!!

Jo det var ju det jag skulle komma till... Nu när man inte har nån ork så måste man ju sysselsätta sig med annat... RÄKNA MYNT!! Ha ha... Har ett rör hemma där jag samlat småskrot ett tag... Ingen aning hur mycket där var i (och det ska inte ni få reda på heller, fniss) men det är ju alltid bra att räkna igenom ibland...

                   
(Och nu behöver ni inte komma och råna mig för jag har satt in allt på banken, så det så)

Och när jag ändå höll på att räkna pengarna så samlade jag alla 50-öringar som slutar gälla snart.  1 oktober är sista dagen...!! Så det gäller att passa på...

                   
                                 Tack för den här tiden...      1862-2010

Nu ska jag snart iväg hem till Angelica och Daniel och lille Leon...!! Ska bli så mysigt... Daniel jobbar så det blir till att bara träffa Angelica och Leon. Har inte träffat dom på jättelänge nu!!


Kommentarer
Postat av: zandra

Hur mycket har du skramlat ihop tösabit?



Ja ska nog piska igång dig till spinningen men du får några veckor på dig hehe=)

2010-09-23 @ 17:52:24
URL: http://writtenbyzandra.blogg.se/
Postat av: Maria

HA ha piska var det ja!! Tack för den... Då piskar jag dig...!! Mohahaha...

2010-09-23 @ 19:57:20
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Astrid Bolund

Tycker om det du skrivit! Trevligt att se lite fina saker och inte endast det vanliga sakerna som man kan läsa om typ alltid. ;)

Postat av: Maria

Tack så mycket... Vad roligt att höra...

2010-09-24 @ 09:46:47
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se