Ny dag...= -0,2 kg... ha ha!!

Herregud vad tiden rinner iväg...!! Det har alltså idag redan gått en vecka sen operationen. För exakt en vecka sen låg jag där på sjukhuset och mådde skit... Fullständigt skiiiit!!! Tur att man mår mycket bättre idag...!! Eller ja, det beror kanske på hur man ser det.

Varje morgon är en kamp att komma upp... Jag mår riktigt skit på morgonen. Yr i huvudet, inga krafter och nästan skakig i hela kroppen. Men jag tror jag vet varför. Jag har ju inte fått i mig tillräckligt med proteiner som kroppen behöver för att fungera!! I och med jag endast får äta flytande kost numera (endast 1 vecka till...) så måste man ju även äta varma vanliga soppor, antingen som man gör själva eller eller köper varmakoppen eller liknande. Men problemet är att jag inte varit någon soppälskare, någonsin. Jag tänkte i början att det handlar ju bara om 2 veckor med flytande kost så det är väl inte så svårt. Men det GÅR inte. Bara jag sitter och skriver om detta gör att jag får kväljningar!! Det vänder sig i magen!! Jag var så ledsen igår då allt just nu kretsar kring vad jag får i mig. (Alla har verkligen rätt som säger att det är ett litet heltidsjobb att bara få i sig rätt mängd vätska varje dag). Så jag slog slag i saken och ringde vår dietist på avdelningen. Hon gav mig lugnande besked. Inga soppor, däremot näringsdrycker och det pulvret jag åt/drack innan operationen....!! Det var som 7 svåra år försvann från mina axlar!!

Nu känns livet lite lättare...

Jaha... vad ska man skriva om nu då... Händer ju inte så mycket mer i mitt liv just nu, annat än min mat!! Ha ha...

Ikväll kommer Patrik och Sandra på besök... Ska bli jättekul... Sällan man får besök på en vanlig vardag och det ska bli såååå mysigt..!!

                   

Nu har jag precis legat och vilat en stund. Mycket på förmiddan.. Först Vc för den dagliga sprutan och sen kuratorn i Ängelholm... Hitta ingen parkering så jag fick ställa mig allra längst bort och jag som inte har några krafter överhuvudtaget fick alltså min dagliga motion.... Var helt genomsvettig när jag kom in till kuratorn... Kul, nej...


Kommentarer
Postat av: Zandra

Va duktig du é vännen!



Hälsa Patrik o Sandra så gott!

2010-09-22 @ 13:36:13
URL: http://writtenbyzandra.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack kära vän... Det ska jag göra....!! Lycka till med tvättmaskinen... Ni behöver ju inte ha sönder denna!! He he..

2010-09-22 @ 13:39:19
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Zandra

hehe ska försöka med att inte ha sönder den! har du kollat på min blogg?

2010-09-22 @ 14:28:03
URL: http://writtenbyzandra.blogg.se/
Postat av: Maria

Japp... Kommenterat med...!! Jättebra inlägg tycker jag!!! Kraaaaaam

2010-09-22 @ 15:43:47
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se