Zumba och IKEA!!

Ha ha, ja ni såg rätt i rubriken. Jag har återgien varit på IKEA!! Inte klokt, 3 gånger den här veckan!! Men det är ju så att när man gör om i ett rum krävs det endel återbesök på det underbara varuhuset... Och jag var ju tvungen att ta med mamma dit som inte varit på det nya än... Hon blev dock inte så impad då det ser likadant ut i Uppsala!! Suck!!

Detta var ett av mina köp!!

                    FÖRE:

                   

EFTER:

                   

Vad tycks... I mitt vardagsrum är det alldeles för mörkt, man ser ju ingenting... Den lampan som står där bakom i hörnan ska slängas!! TIPPEN NÄSTA!! Det blev jättestor skillnad, nu ser man ju vad man gör härhemma!!

Sen köpte jag till lite extra till min bokhylla som behövdes!! Bland annat en till skåpdörr... Den var riktigt praktiskt!! Kan man slänga in det som man är viktigt men som man inte vill ska synas!!

Och lite papplådor till mina DVDfilmer!! Praktiskt att få undan dom. Riktigt tråkigt att ha framme!! Filmerna alltså!!

Och en till sak... I dag var ju jag och Zandra på Zumba!! Men gud så roligt!! Skitkrångligt och svårt till en början, men jag tror man snabbt kommer in i det. Fast om jag får välja hade jag nog valt afrodansen före Zumban!! Vet inte riktigt varför men afron kändes roligare på nåt vis... Där släpper man loss och flänger en massa. Det gör man i och för sig på Zumban med men där känns som mer avancerad koreografi!! SVÅÅÅÅRT!!! Men samtidigt riktigt kul...!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se