Endel av min helg...!!

I fredags slutade jag tidigt och åkte raka vägen hem till Marcus utanför Kivik!! Så skönt att komma dit på fredagen och bara få ta det lugnt och koppla av!! Hade ju köpt Cosmopolitan som jag ville smaka när jag kom dit, men med min smak så tyckte jag nog inte att det var nån jättehöjdare. Den var god men smakade för mycket alkohol. Hade kanske varit godare om man spätt ut den med lite fruktsoda eller Sprite...!! Vem vet...?? Inte jag, för jag testa aldrig!!

Marcus hade redan hunnit hem när jag kom dit så vi gick ut på altanen direkt och satt i solen... Jisses så skönt det var.

              

Blev en aningens bländad av solen och var lite fräck och skuggade mig själv med kameran!! Fick trots allt kisa ändå, därav mitt gristryne...!! Ha ha ha!!

              

                                      Skål... Här med min omtalade Cosmo!!

På kvällen blev det grillat med trevliga vänner till Marcus. Mycket trevligt...!! På lördagen var det dags för däckbytardag. Marcus känner en som har en verkstad och han hade bokat in 45 bilar på en dag. Däribland var våra 2. Så nu är det sommar när sommardäcken äntligen är på!! Inga bakslag godtages!!

På kvällen var vi bjudna hemma hos Marcus pappa på MYCKET god middag!! Vi fick räktoast till förrätt, varmrökt lax till varmrätt och en liten bit tårta till kaffet...!! Allt va supergott!!

              
Oj va suddig bild... Här är tröjan från dig Angelica... Det blev bra!! Tack så mycket!!

Och här kommer lite fina vårbilder på vägen till Marcus pappa!!

              
              
              

                                         Är inte våren här så säg....!!??!!

Vad jag gjorde på söndagen får ni inte veta förrän i morgon!! Just nu är klockan alldeles för mycket för att skriva om det med. Så ni får allt hållas till i morn!! Ha ha...

Hade en superdag då med i alla fall...!!

God Natt


Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh,så fiin du är i tröjan du fick av mig!Kul att de blev så snyggt med skärpet oxå :) Du är så vacker och fin Maria!Kram från mih och familjen!

2011-04-05 @ 08:58:28
Postat av: Maria

Tack Angelica, vad gullig du är...!! Trivs jättebra i den och med skärpet kändes det mycket bättre...!!

Kram

2011-04-05 @ 12:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se