Min påsk...

Nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre...!! Har verkligen inte haft tid att blogga under påsken!! Men en sak är säker i alla fall... Jag har haft en underbar påsk, det är ett som är säkert. Synd bara att det gått så förbaskat fort!! Men så är det väl när man har roligt antar jag!!

Det börja med att jag och Marcus tog bilen och susa iväg mot Uppsala torsdag eftermiddag... Gjorde ett första stopp i Jönköping där vi hade lite picknick på en rastplats..!!

              
              

Väl framme vid 19 tiden checka vi in på hotellet...!! Vi bodde på ParkInn inne i Uppsala. Kan varmt rekommenderas. Frukosten hade man kunnat mörda för. Tur att den ingick i priset. Annars hade det inte varit kul...!! Många års fängelsestraff...
När vi installerat oss köpte vi med oss lite mat och körde till mamma. Ett efterlängtat återseende måste jag säga!! Var skönt att få krama om henne igen, varit en lång vinter och vår emellan oss!!

När vi varit där och tog oss hemåt bestämde vi oss för att gå ut och ta ett glas vin. När vi äntligen kom ut, efter att jag ville tillbaka till hotellet och byta om och sminka mig en aning och fixa håret och... ja, ni vet..., då hade klockan hunnit bli halv ett.. Det är sant, men vi tog oss ut, vi tog ett varsit glas och bara satt och tokgäspa båda två. Vi besluta oss för att gå tillbaka till hotellet igen och tokslockna innan vi knappt hann in...

Fredag förmiddag tillbringades på Gränby Centrum med bara Marcus. Mamma orkade inte följa med av förklarliga skäl... Där shoppades det lite och sen till mor för en fikastund på balkongen!!

              
              

Sen åkte vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning igen för kvällens bravader... Vi skulle ut och äta middag med Hella och Fredrik på kött kök och bar. Såååå gott och såååå kul att få träffa dom igen!!

              

Dom ska bli föräldrar i sommar så det var så skoj att få magen!! Maten var förbannat god på KKB, jag tog en oxfilé med beasås och pommes, och fick till och med halvportion för halva priset, blev riktigt tacksam då det är ganska svårt att få halv portion ute i dom flesta fallen!!

              
               

Efter middag drog vi hem till hotellet igen för lite slöhäng.. Jag frös som en-jag-vet-inte-vad och hoppade in i duschen o på med myskläder...!! Lite koll på TV och sen slockna vi båda två!!

Lördag

Mamma hämtade upp oss på hotellet och vi åkte iväg för att uträtta ett ärende hon behövde göra..!! Sen for vi hem till mamma för en grilladkorv lunch!!
Vid 14 tiden var vi bjudna hem till min moster och henns man Mats. Hämta upp mormor och morfar först och sen bar det iväg ut på landet!!

Mycket trevligt med lite påskmys!!

              
              

Det blev inte så många påskbiler tyvärr...!!

På söndagen åkte jag och Marcus iväg redan vid halvtio tiden på förmiddan...!! Ganska skönt att åka tidigt så man kommer hem nån gång...!! Väl hemma åkte vi inom mig och hämta mig bil och körde två bilar hem till Marcus. Väl därhemma hade vi lite grillkväll med dels lite folk som jag inte träffat innan men även folk jag träffat förut!! Vi kunde till och med sitta ute på altanen och äta, men fasen vad kallt det blev så fort solen försvann... Man lurar sig själv lite när solen är så varm på dagarna men fortfarande kall i skuggan!!

Min helg har med andra ord varit fantastisk. Hade semester idag för att få vila ut.. Och det behövdes efter denna jäktiga helg...!!

Hoppas ni haft en lika bra påsk som jag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se