Klokare och visare...

Nu är jag liiiiite klokare och liiiiite visare...!! Var på utbildning hela dagen nere i Lund idag. Har varit en fantastisk dag. Det var en heldag för sekreterare och receptionister för alla skånes Capio City kliniker. Även Halmstad var representerade.
Vi hade en föreläsare som hette Christine Radell, en helt underbar människa som jag varmt kan rekommendera. Hon prata om kommunikation och stresshantering. Bara att läsa dom två orden gör att man somnar! Men inte i hennes sällskap... Vilken människa på att kunna sin sak!! Vi satt från 9- 11.30 utan paus och det gick bara såååå snabbt!! Helt plötsligt var det lunch. Sen vidare igen efter lunch fram till 14.30. Men herregud, var tog dagen vägen??? Hon var super!!
Låter nästan som jag blivit frälst, men hon VAR bra, jag lovar!!

Tänkte att det var ett tag sen jag la ut bild på mig igen...!! Blir inte så ofta längre...!! Men här kommer den, håll tillgodo!!

              

Den här bilden är tagen inte 2 oktober, nästan en månad efter min operation som var 15 september.

              

Den här bilden är tagen idag. Exakt 7 månader senare... Och exakt 44 kg senare...!!


Ikväll är det fredag och jag sitter själv hemma!! Känns jätteskönt. Ibland måste man få vara själv och bara ta det lugnt. Nu för tiden blir det ju ganska mycket farande till Österlen till min kärlek!! Den här helgen stannar jag härhemma. Men Marcus och hans pappa kommer hit i morgonbitti, och då menar jag i ottan en sisådär 7.15 på morgonen, för att kolla på mitt hus. Han ska hjälpa mig att laga lite av taket!! Samtidigt ska jag och Marcus passa på att köra till återvinningen för att slänga endel av det skräp som står bakom garaget. Känns så skönt att få väck den skiten!!

Fast när han sett den här bilden på mig som kommer här nedan vetefan om han vill ha mig längre... Råka springa in i ett runt fönster... ha ha ha!!

              
              
                                               Men lika glad för det är jag...

Ha ha ha.. Snacka om att jag haft tråkigt... Lekt massa med kameran!! Ho ho he he ha ha!!





Kommentarer
Postat av: Linda

wow vilken förändring du genomgått....kul att du träffat en ny kärlek också....

Hoppas du får en fin helg

2011-04-16 @ 12:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se