Blivit firad!!

I helgen när Hella o co var på besök firades tydligen min 30 års dag...!! Så nu har jag fått en försmak av hur det kommer att kännas...!!

Vi satt på altanen i lördags när vi kommit hem från vår lilla dagstripp till stranden när Hella helt plötsligt kastar fram ett paket och ger till mig...!! Blev skitpaff... Det hade jag verkligen inte räknat med.  Det jag fick var en elektrisk vinöppnare... Blev jätteglad och tackade såklart så mycket...!!

Vi fortsätter prata och vips kommer Fredrik med ett paket till... Men vad är detta... Öppnar såklart och blev såååå himla glad...!!
Kolla själva!!

              
                                         En tavla på lilla söta Moa!!

Så efter en stund kom ytterligare ett paket... Och började tänka att "herrejisses vad snäll jag varit". I det paketet låg den jättebra och snygga knivar... Det underlättar ju en hel del med bra knivar när jag lagar mat...

Senare på kvällen efter maten och vi satt i soffan innan vi gick och skulle lägga oss så kommer då... nämen, ett PAKET!! Ha ha... Helt otroligt... 4 paket på en kväll... Inte dåligt!! I det låg ett skitsnyggt förkläde, sånt man bara knyter runt midjan men inget som man hänger över huvudet. Ett långt förkläde med ficka i fram och som går ner till fötterna!!

Tack kära vänner för fina presenter... Tog inga foton på mina presenter utom på Moa... Men ni kanske kan föreställa er dom...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se