Grodor...

Har jag sagt att jag har en passion här i livet... Tror jag missat det, eller så var det i alla fall väldigt länge sen. Jag ÄLSKAR prydnadsgrodor... Jag bara älskar dom. I alla former... Hittade en för ett par år sen som jag bara älskade men köpte den inte såklart. Sen har jag gått och tänkt på denna groda lite av och till och även kollat efter den på ett flertal ställen, utan nåt resultat. 

              
                         Den här köpte jag först... Den är så ful så den är jättefin...

              
              
        Den här lille rackaren hitta jag på en liten gårdsbutik i Kivik under min semester...

Och bara ett liiiiitet förtydligande... Det är just PRYDNADS grodor jag är smått förälskad i. INGETING ANNAT!!

Idag har jag äntligen klippt gräset igen... Det var inte jätte jättelångt men det var inte jätte jättekort heller... Så det behövdes. Man bara går och skjuter på det hela tiden, men nu fanns ingen återvändo. Ledig eftermiddag= MÅSTE KLIPPA GRÄSET. Men ack så skönt det är när det är gjort. Man mår så mycket bättre då...!!

Idag för 2 veckor sen lämnade jag in min HTC... Hade den i EXAKT 15 dagar innan jag var tvungen att lämna in den. Så nu börjar ju lite smått sakna den. Kan ju inte påstå att jag har abstinens då jag inte hann utnyttja alla finesser i den, men lite tradigt är det nog att jag inte får ha den hos mig just nu....

              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se