Hissa och dissa...

På vardagsmornarna lyssnar jag ALLTID på Rix Morgon Zoo i bilen. Och dagen höjdpunkt är ju såklart hissa och dissa... Jag har varit på väg att ringa in så många gånger och själv få hissa och dissa... Men inte kommit på nåt bra när jag väl suttit där i bilen... Så därför tänkte jag börja med att hissa och dissa i min egen blogg... Då får jag ju göra det när jag precis känner fört lixom!!

Så jag börjar med en DISS...

              
Ok, ska försöka göra en roligare hiss och diss bild sen... Men man tager vad man haver lixom!!

Ok, dagens diss är den känslan i kroppen som kommer när man river av lite hushållspapper eller toapapper eller nåt dyligt och pappret INTE GÅR AV!! Är inte det irriterande så säg... Fattar ni?? Jag har tex en sån för hushållspapper som sitter på väggen, man river av papper som i en sån som finns i storkök eller på sjukhus etc. Man tar tag i pappret, rycker och vips får man ännu mer papper än tänkt för att den inte rivits av ordentligt... ÅHHHH!! Jag kan bli rosenrasande på sånt...!! Ok, kanske "dagens I-landsproblem" men är man på redan dåligt humör så kan det göra att bägaren rinner över ORDENTLIGT!!

Gäller ju då samma sak med toapappret, som kanske bara rivs av till hälften och inte helt och hållet... Gah... Vad tycker ni?? Känner inte ni samma sak ibland??

Ok, då till min kära HISS

              
          Ok, förutom att min tumme ser helt avhuggen här så ska jag nu ge er min hiss...

Nu på sommaren är det ju ganska varmt ute. UTOM på mitt jobb. Ju varmare det är ute, desto kallare får vi inomhus. Vilket jag absolut inte klagar på egentligen för hellre kyla än värme (när man jobbar i alla fall)
Därför måste man ibland ta på sig en kofta när man jobbar. Så himla skönt med den på tills man blir asvarm... Min hiss är också här en känsla... Den känslan man får när man tar AV sig koftan, då man känner hur svalt det blir om armarna igen och överkroppen... Den är UNDERBAR!! Har sagt det till Helene, min jobbkollega, hur många gånger som helst och nu fick jag det äntligen sagt till några fler!!! Åhhh det är underbart...!! Ha ha... Sjukt, jag vet!! Men jag har aldrig påstått att jag är speciellt normal!!

Vi får se hur ofta dessa hissar och dissar återkommer... Men förhoppningsvis nån gång i veckan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se