Borta bra...

...men hemma bäst...!!

Idag kom jag hem igen... Haft en jättemysig vecka  (nästan 1 vecka) i Uppsala...!! Haft väldigt mycket inbokat, hann tyvärr inte med allt jag egentligen ville...!!

Kom upp till Uppsala i fredags... Gick så jädrana snabbt att komma fram. 3 timmar från dörr till dörr... Det är annat det än när jag sitter i bilen och harvar i 7-8 timmar...!!

Men vafasen, man kan ju tro jag är född på landet... Vet ju inte ens hur man gör när man ska åka tåg längre... Ha ha!! Köpte en biljett på arlanda, sen hoppa jag på tåget som ingenting och ingen har ens tittat på min biljett, varken innan jag hoppa på, under tiden jag var på tåget eller efter jag hoppat av. 130 spänn i sjön bara!! Tills jag kom på att jag kunde anväda samma biljett på hemresan idag... ha ha ha!! Maria - SJ 1 - 0 ha ha ha!!

Vi hade lite julmys den 23 som enligt tradition är taco och uppesittarkväll... Självklart hade vi två st bingolotter var och JAG VANN... Woho... 2 mille ba sådär dan innan julafton... Eller kanske var det så att jag vann en ny bingolott... Aja, ni avgör själva!!





Julafton firades hos mormor och morfar... Det var väldigt lugnt. Vi träffades 10.30 ungefär och började med lite glögg och småprat. Innan Kalle hade vi redan käkat julmaten...

              
              
              

Mätt blev man... Och då blev det ju bäst att sträcka på magen på mormors rullator... Perfekt!!

På juldagen träffade jag Hella, Fredrik och lilla Moa!! Dom kom och hämta mig för att tillsammans åka och handla. Sen drog vi ut på landet hem till dom. Hella gjorde supergod lunch till oss...!!
Under tiden hon gjorde mat satt jag och Moa och mös i soffan och Moa öppnade sin julklapp!!

              

En bok med bilder som dessutom låter...!! Hon läste den lääänge och väl... Sötnosen!!

              
                                                         Alltid lika glad....

Måndagen träffade jag Karin och Lisa. Två gamla vänner som jag inte träffat på vääääldigt länge. Vi var och käka på stationen, Rom...!! Superkul att ses igen!!

Tisdag träffade jag Kerstin. Vi hade heller inte träffats på ett tag så det var roligt att äntligen få träffa henne med. Vi gick till Magnussons och käka en bit vi med...!!

Onsdagen spenderade jag med mamma. Vi gick först hem till mormor och morfar för att få träffa dom en gång till innan jag åkte hem. På eftermiddan hämtade min moster oss och vi körde hem till henne och Mats ut på landet. Även det är ett måste när jag är på besök i Uppsala!! Tycker det är så mysigt att komma ut dit och jag riktigt njuter när jag är där!!

Idag åkte jag hem, gick upp kl 5 i morse och var pigg som en lärka!! Mindre pigg nu kan jag säga...!!

Det var min vecka det... Hoppas ni haft en bra julhelg, för det har jag haft!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se