Kanske lite privat...

Men inte när det gäller mig... Som vanligt... Idag efter jobb drog jag till Väla för att träffa Zandra... Och som en glad överraskning hade vi Susanne med oss som sällskap...!! Hör ju inte direkt till vanligheten!! Hur kul som helst!!

Nu till det privata... Men jag var ute efter en ny BH... Ha ha!! Jo ni läste rätt... En BH var det ja...
Vi gick in på Change för att verkligen få hjälp med rätt storlek och passform och gud-vet-allt vad man ska tänka på!!! Det är ju en hel vetenskap det där... Ni killar har det ganska bra där. Bara ett par kallingar så är det bra sen... Men inte för oss kvinns... Och dyra är dom jäklarna med...!!

Hur som helst. Hon kasta in mig i provhytten och slängde en massa olika varianter på mig. Supergullig och hjälpsam tjej för övrigt. Jag prova mig fram och hon in i provhytten MED mig och bände och drog och hade sig. Hon var ju inte rädd för att komma in och titta. Däremot jag stod där lite halvt osäker, men det släppte konstigt nog när man märkte att hon visste vad hon prata om.  Visade sig ju att jag alltid haft mina BH:ar heeeelt fel... Så hur det ska gå nu har jag inte en suck om. Men man vänjer sig tydligen!!

                                 

Och när man då står där inne i provrummet med bara sina brallor och en BH på sig så känner man sig inte så värst bekväm, och man ser alla skavanker och valkar... Då har hon mage att trycka upp pepparkakor under näsan på mig... Ha ha ha!! "Nej du... Sånt kan jag ju inte äta nu när jag står här..." sa jag till henne...

Men hur som helst blev det två nya... Alltid bra!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se