Vem vem vem...

I morse när jag vakna var jag såååå nyfiken på vem som ersätter Sofia på Rix morgon zoo... Och som jag ville så blev det vår kära lilla TITTI som kommer tillbaka... YES!! Sååå roligt att få höra hennes vackra, ljuva stämma... hrm... varje morgon igen!!

I just love her... Hon är klockren!!


                                                

                                                             Nu är ordningen återställd...!!

Tidigare idag fick jag ett telefonsamtal... Från självaste Thailand, det var pappa som ringde...!! Men shit pommes vad svårt det var... För det första vet nog hela Ängelsholms sjukhus att jag ska åka till Thailand nu då jag satt och skrek i telefonen som om personen var på andra sidan jordklotet... A just ja!! Det var han ju... Hur som helst...!! Folket utanför rummet, där jag satt och prata, måste tro att jag satt och skrek direkt till Thailand UTAN att använda telefonen... Men så är ju såklart inte fallet....!!

Känns lite mer verkligt nu att vi verkligen åker om 3 veckor...!! Ska bli så underbart... Det blev ju inte lättare att leva i det här kalla, ruggiga, blöta, mörka, gråa, utan snö Sverige när man får höra att det är så ljuuuuuvligt behagligt därnere. Strålande sol, behaglig värme... ja no fattar!! Underbart helt enkelt...!!

Nu kallar faktiskt sängen... Den har stått tom i tillräckligt många timmar nu... Närmare bestämt 15 timmar...

Over and out...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se