3 gånger...

Jag måste bara få skryta lite... Jag och Zandra tränade faktiskt 3 gånger förra veckan. Känns så jäkla bra. Jag har i alla fall haft det som mål att kunna träna (och orka med) 3 gånger och det kändes bara så förbannat bra när man märkte att man till och med orkade!!! Vi klarar till och med att träna 2 dagar på raken vilket vi inte brukar göra. Försöker ha 1 dag emellan, men nu spinna vi för TerrorJens igår och spinncore idag. Och det är verkligen ett pass man behöver för där får man även, förutom lite spinning, även rygg och mage...

Igår var jag ju på Väla. Var ute efter en tröja att träna i, vilket jag även hittade. Bara en vanlig t-shirt. Men sen hittade jag även en vårtröja med en kofta till. Behöver både tröjor och koftor. Har många tunikor som man bara kan ha leggins till men känner att jag även vill ha nån tröja som man kan ha ett par byxor till eller nån kjol. Just nu har jag ingen kjol jag kan ha. Ska avvakta lite med det tills det blir varmare väder. Ingen idé nu när det är så kallt.
Och koftor behöver jag då jag blivit lite frusen. Har alltid varit varmblodig, men inte längre. Men vem vet. Det kanske stabiliserar sig när vikten stabiliserar sig med.

Den här bilden tog jag i morse, på språng iväg till jobbet...

              

                  Man ser ju lagom morgonsvullen och trött ut... Men det får ni ta..!!

Nu ska i alla fall jag hoppa i säng och överge dessa isbjörnar som går och stryker mot mina väggar... Burr... Det är kallt...!! NU VILL JAG HA VÅÅÅÅÅÅÅR!!!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Va fin du är Maria! Och så himla duktig på att träna!

2011-02-15 @ 00:22:54
Postat av: Jenny Lind

Men vart har du tagit vägen kvinna?! Haha! Du har ju försvunnit :) Superkul! Fortsätt så.

2011-02-15 @ 06:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se