Hektiskt liv!!

Just nu tycker jag att mitt liv är ganska hektiskt... Jag jobbar till 17 varje dag utom en. (Ska verkligen inte klaga då många inte har några jobb) Och den dagen jag slutar tidigt har jag oftast något inbokat. Sånt man måste göra som man inte kan då man slutar 17. Och även dom dagar jag slutar kl 17 har jag oftast nåt inbokat. Oftast träning. Jag har skrivit det tidigare att jag lider lite av detta att inte ha nån kväll som man bara får komma hem och bara va. Det är bara stress stress stress hela tiden...

Idag till exempel... Slutade 12.45!! UNDERBART!! Men när kom jag hem?? Jo, senare än när jag slutar kl 17. Varför?? Jo, jag var först till läkaren. Och alla vet ju att man inte kommer in till läkaren FÖRE avsatt tid, eller jo, på vissa ställen gör man. Men inte jag idag i alla fall. Så jag satt och vänta. När jag väl varit därinne hade jag ganska mycket tid på mig till nästa ställe. Så jag drog till IKEA!! Så nu har jag äntligen införskaffat en papperkorg med lock på. OBSERVERA att jag rusa inne på IKEA så jag var klar därinne på 15 minuter. Och då gick jag på båda våningarna. Sen hade jag även 15 minuter på mig till nästa ställe... Vilket jag klarade!!

Sen iväg till Helsingborg för ett möte med min jobbcoach. Kom därifrån efter 17. Iväg och tanka bilen, hem och laga mat.

Men fatta att man blir matt som fasen. Igår var det träning och i morgon är det träning. Men på torsdag har jag fortfarande inget inplanerat så då ska jag bara hem. Och hör sen!!

Men just denna kväll då jag bestämt mig för att bara få slappa och kolla lite på TV, SÅ FUNKAR INTE DEN!! Tror baske mig stormen gjort nåt ohyggligt med den... Ha ha ha!! Ingen signal står det på den. JÄVLA SKIT!! Så står det bara om det blåser riktigt mycket vilket det har gjort, men inte längre. Blir så jäkla trött på saker som inte vill funka!!

Nu är det slut på klagerierna... Då vet ni...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se