Jag har en TV!!!

Idag kom då äntligen antennNisse och fixade min trasiga parabol... Den var ju jättetrasig så han till och med fick byta ut den till en ny. Det är därför det har tagit så lång tid. Har inte haft någon TV på över 2 veckor nu. Så ikväll har jag zappat vill jag lova.
När han kom hit så gick jag ut och hälsa, såklart av artighetsskäl. Men som vädret just nu är i hela landet så är det ju sviiiinkallt!! Inget undantag just idag för att han skulle komma såklart. Blåste istappar tror jag. Snöade och såklart superkallt. Jag stog där och småpratade lite medan han monterade ihop parabolen på marken, innan han skulle klättra upp på taket. Tillslut såg jag att han var på väg att börja klättra upp, då passade jag på att gå in. Stod nog inte ens ute i 5 minuter, dessutom utan vantar, men med händerna i jackfickorna. När jag kommer in börjar mina händer klia och blåsor kommer fram...

              

Den ser ju fan helt svullen ut med. Men så fort händerna blir varma igen så försvinner blåsor, svullnaden och kliande i dom. Märkligt. Kan inte bli kall om händerna längre. Då blir det såhär!!

Slutade ju 12.45 idag. Skönt... Men har jag haft en skön eftermiddag. Jo lite faktiskt. Åkte ju direkt hem då AntennNisse skulle komma. Han var dock försenad så jag va hemma en stund och vänta på honom. 45 min senare kom han. Direkt när han åkt så drog även jag. Körde in till Helsingborg för ett möte med min jobbcoach. Har tyckt det varit lite jobbigt att gå dit innan, men idag var det riktigt intressant. Fick hjälp med tips och idéer på vad man ska tänka på och hur man skriver ett CV och personligt brev. Ingenting jag är så haj på så det var till stor hjälp faktiskt. OBSERVERA att jag INTE söker andra jobb, detta är bara nåt jag måste gå på, kan vara bra för framtida bruk.

Sen iväg till Väla för en träff med Zandra. Tog en fika (såklart, vad annars när vi är på Väla) men målet var att hitta en present till den lilla bebis som nu kommit.
Så därför säger jag stort Grattis Marina som fick sin lilla pojke igår kväll 22.28

Men idag säger jag även grattis till min moster som fyller år idag. 25 har jag för mig det var... Eller??

Nähä... Nu ska jag zappa vidare och sen gå och lägga mig.... Tänt gasolkaminen ikväll så det är varmt och skönt i sovrummet... Lyckades faktiskt byta gasoltub helt själv...!! Är man stor så är man!!




Kommentarer
Postat av: Mojjan

USCH ser ut som en gammal tanthand. Hihihi.

2011-02-23 @ 08:18:44
Postat av: Maria

Nä fy... Jag vill inte ha en tanthand redan!!! FYYYYY... Tur att svullnaden gått ner nu i alla fall..

2011-02-23 @ 14:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se